Начало » Общност » По покана на варненските депутати от ГЕРБ жители на Провадия посетиха парламента

По покана на варненските депутати от ГЕРБ жители на Провадия посетиха парламента

По покана на варненските народни представители от Парламентарната група на ГЕРБ жители на Провадия се запознаха отблизо с работата в Народното събрание. Те бяха посрещнати в парламента от депутатите Павел Христов, Таня Петрова, Емилия Милкова и Владимир Вълев.

Групата от 30 души, водени от общинския ръководител на ГЕРБ-Провадия Димо Димов, се срещна с председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, с когото обсъдиха параметрите на държавния бюджет за следващата година. „Той е най-добрият от много години насам и в него са заложени повече средства за всички сектори”, изтъкна Цветан Цветанов по повод бюджет 2019. Гражданите на Провадия споделиха, че подкрепят политиките на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов и отбелязаха, че е важно държавата да остане стабилна. Тази позиция те изразиха и в рамките на срещите си със зам.-председателя на НС Емил Христов и зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Групата от Провадия разгледа с интерес гостуващата в НС изложба „Другото лице на воините ни”, посветена на 100-годишнината от края на Първата световна война. Експозицията, която е дело на журналистите Ирена Данаилова и Георги Генчев – кореспонденти на Българската телеграфна агенция във Видин и Варна, беше открита тази седмица от председателя на  парламента Цвета Караянчева.

 
banner
banner
Петя Митева