Хакнаха групата ,,Крадлите на Варна“ и я преименуваха в ,,Горещи момичета“!

Една от варненските фейсбук групи ,,Внимание Крадлите на Варна“ създадена за борба с джебчийките и станала основа на варненските отряди срещу циганите джебчии, бе хакната преди минути. Групата бе създадена преди две години и бързо набра хиляди членове. Тя бе и в основата на доброволните граждански патрули, които залавяха джебчийки и пазеха спирките и автобусите от крадливата напаст.

Член на групата преди половин час получава известие за смяна на името на групата и разбира за хакването и .

Името и бе сменено на,,Горещи момичета и видеоклипове“ и бе напълнена с вируси и постове с порно клипове.

Хакването на групата стана по познатия начин. Разбива се паролата на някой от админите, сменят се другите администратори.

Дали това поръчано от най-пострадалите от ударите срещу джебчиите игнатиевски кланове водени от небезиизвесния Бако ..ние не знаем.

Факт е обаче, че това е поредната фейсбук група , използвана от будна част от гражданите за борба с беззаконието, която бе атакувана и хакната. Първата такава група бе с над 30 000 членове и се бореше за спасяването на морската градина на Варна от застрояване.

Явно на прицел са групите, които развиват някаква обществена дейност и с помощта на които , будна част от гражданското общество на Варна отстоява своите права и изразява ясна и категорична гражданска позиция.

 

Източник: ОВарна

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!