Начало » Топ Новини » Световно известен рапър пристига във Варна

Световно известен рапър пристига във Варна

Един от най-обичате рапъри в последните близо 30 години, ще акостира в сряда в морската ни столица Варна. Той ще вдигне на крак варненската публика в Moda Bar My Place на 3 октомври, с култовите песни на няколко поколения – „Gangsta’s Paradise“, „I Like Girls“ и други.

Coolio Live 03/10

Рап иконата Coolio е номер едно в класацията на Billboard Magazine през 1995 г. и получава Billboard Music Award през 1994 и 1996 г. Негова е музиката, включена в саундтрака на не едни или два филма, а много специален момент за самия Coolio е написването на музиката към популярния сериал за деца „Kenan и Kel“ на Nickelodeon. Напълно заслужено той е носител на American Music award, три пъти е носител на наградата на MTV, два път на Nickelodeon Kids Choice Awards и World Music award. Преди да получи най-високото отличие – Grammy, през 1996 г., той има две поредни номинации (през 1994 и 1995 г.).

В началото на 2017 г. Coolio издаде песента „Kill Again“, оцелял и сякаш помъдрял след цял куп уроци на съдбата. В песента си той говори, че има нужда от социална промяна в американските градове.

Coolio Live 03/10

 
banner
banner
Budnavarna