Летен театър във Варна прелива от публика за „Жена ми се казва Борис“

Препълнен до краен предел Летен театър във Варна очаква звездите от суперхита „Жена ми се казва Борис“. Мегакомедията ще се играе на 24 август от 21.00 часа. Организаторите пуснаха в продажба допълнителни места за които билети могат да бъдат закупени от касите на театър „Българан“, Летен театър и Фестивален и конгресен център.

За тези, които няма да успеят да се снабдят с билети, организаторите обявиха следваща дата – 5 септември за която през целия ден в сряда билетен център „Българан“ ще предлага един билет за двама.

Любовница,Съпруг,Съпруга….и един изненадващ любовен четириъгълник. Съдбата изпраща на вратата на палавия Жорж (Станимир Гъмов),Борис (Румен Угрински). Съпругът вижда шанс да спаси брака си обличайки Борис в дрехите на жена си, за да заблуди любовницата решила да разкрие всичко…….

Но „бедствието“ Борис забърква поредица от недоразумения в дома на Жорж, в които скоро се замесва и една абсурдна провинциална двойка……И публиката остава без дъх от смях.

От продуцента на хитовите комедии „Вражалец„ и „Когато котката я няма“, на сцената излиза най-очакваното театрално събитие за 2016 г. – комедията „Жена ми се казва Борис“, която събира на една сцена най-обичаните телевизионни и театрални звезди. Освен Румен Угрински и Станимир Гъмов, зрителите ще видят Петьо Петков-Шайбата, Стефан Рядков, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!