Избират МИС Варна с грандиозен спектакъл на 26 август

Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

Грандиозен спектакъл, по повод единадесетото издание на престижния конкурс за красота – МИС ВАРНА, готвят организаторите.

Церемонията ще се състои на 26 август в клуб Екстраваганца от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2016, сред осемнадесет варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

Специален гост на събитието ще бъде поп звездата  Мария Илиева, а в ролята на водещ ще влезе популярният актьор – Симеон Лютаков.

За поредна година Мис Варна ще се осъществи с подкрепата на Община Варна и генералното партньорство на Мол Варна.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки – Весела Василева – Veteida /І тур/ и Стойка Хаджиева – Новкова –модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Perfect, а  обувките се правят по поръчка от Sara Pen.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат коафьорите от салони Нуши, а за грима – екипа на гримьорката Кристина Славова.
Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2016 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски

Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2016 ще се насладят на невероятно шоу, а уникалната хореография, дело на Диди Янкова и  ефектен стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера.

Освен титлата МИС ВАРНА 2016 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2016.  Гласуването за нея вече стартира на www.missvarna.com. Медиите също ще излъчат своя фаворитка, която ще получи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2016.

Източник: Черно море

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!