Безплатни тренировки на открито 55: „В намален състав“

Тази сряда сме в намален състав, но не и в понижено настроение! Вальо е твърдо пенсиониран, останалите тренери се събраха и включиха тениската му в „Залата на славата на БиС“, което значи, че вече нито един нов треньор няма право да се казва Вальо. Ясен е контузен и ще е в бокса поне 2 седмици – нищо сериозно, за нула време ще е на линия. Среднонапредналите остават в ръцете на Ники, който е в подготовка с клуба си и може от солидарност със състезателите си да вдигне леко натоварванията и темпото.

Кондиционната група ще се радва на благозвучните напътствия на Димо, фундаменталната група ще попива знания от вечно усмихнатия Явор, а бегачите ще преследват Иво и Марти по шубраците около Паметника.
Напомняме на всички, които имат тениски на БиС, да са с тях по време на тренировка, а останалите ще помолим да се съобразят с изискванията за облеклото, които публикувахме в групата, но ще пуснем и тук.

Също така, не забравяйте да не паркирате в тревните площи – представете си какъв стрес е за всички гадинки, които живеят там!
До утре!

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!