Михаела Йорданова – кандидатка за „Мис Варна“ 2018

Михаела Йорданова е родом от град Варна, на 20 години и ще бъде номер 1 в конкурса „Мис Варна“ 2018.

1 – Представете се с няколко думи?

М.Ш. – Здравейте, казвам се Михаела Йорданова, на 20г, от Варна. Завърших Спортно училище с профил волейбол и сега съм студентка в Икономическият университет със специалност туризъм. Занимавам се професионално с мода от 4 години, през които имах възможността да представя България на 3 международни конкурса на един от които станах 1ва подгласничка.

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

М.Ш. – Реших да участвам в Мис Варна, защото вярвам, че притежавам необходимите качества, за да спечеля!

3.Какви качества трябва да притежава една миска?

М.Ш. –  Една „мис“ трябва да бъде възпитана, дисциплинирана и добре образована. Желателно е да се интересува от благотворителност, защото една такава титла предоставя много възможности за подпомагане на социално-слаби деца. Тя трябва да бъде пример за обществото, да притежава естествена красота и разбира се перфектни мерки.

4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

М.Ш. – Носителката на короната трябва да представи родният ни град по възможно най-добрия начин на конкурсът “Мис България“.

5.Какво е за вас Варна?

М.Ш. – Варна е един от най-красивите градове за мен! Обожавам всяко кътче в родният си град и за това искам да продължа развитието си тук.

6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

М.Ш. – Всички момичета са специални и уникални по свой собствен начин. Мисля, че успях да се сприятеля с всички или поне с по-голямата част от тях. Конкуренцията е голяма и пожелавам успех на всяка една.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply