Траурна агенция извършва манипулации на общински паркинг

2

За скандален случай ни информира читател на СПЪТНИК. Той обясни пред нашия сайт, че траурна агенция извършва незаконни манипулации на територията на общински паркинг на булевард „Съборни“ в непосредствена близост до Стоматологията. Става въпрос за траурна агенция „Реквием“, която е собственост на Петя Маркова и Мария Стефанова.

1

Възмутеният гражданин, който се свърза с нас ни обясни, че общинският паркинг, който пък от своя страна е приходящ към жилищните блокове се е превърнал в траурна площадка и офис на фирма „Реквием“, която не се свени от нищо. „На това място служителите на агенцията обличат и събличат покойници, къпят ги с кофи вода. През зимата труповете стоят по цял ден в отворените катафалки, а лятото за няколко часа, но повече няма и как, защото миризмата е ужасна. Ако някой от мъртвите е имал някаква зараза, тя може да бъде пренесена към всички околни – живущи и работещи“, обясни пред СПЪТНИК възмутен свидетел на действията на агенция „Реквием“.

3

СПЪТНИК се свърза с траурен агент от друга фирма, който ни обясни защо се случва това. „Те искат да си спестят пари, които трябва да бъдат дадени за обличане и подготовка на покойника или за хладилна камера и поради тази причина държат труповете на общинския паркинг, докато дойде време за погребението. Доколкото знам и офисът на фирмата се намира точно там. Преди време извършваха незаконните манипулации в един гараж“, заяви пред СПЪТНИК траурен агент, пожелал анонимност.

4

Бойко Кънев

 

Източник: Спътник

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!