Стоян и децата му имат дом. Призоваха: Помагайте на други в нужда!

История с щастлив край се оказа тази на болния баща Стоян Красимиров, за който Varna24.bg разказа. След публикацията в нашата медия стотици хора от Варна, страната и чужбина се обадиха на отчаяния мъж, за да изразят желанието си да му помогнат.

Благодарение на събраните средства Стоян, Кристиян и Милена вече имат покрив над главата си. С парите, дарени от добри хора те са успели да наемат квартира, предплатена до края на годината, така че да са спокойни, че имат къде да живеят докато си стъпят на краката.
Благодарение на публикацията Кристиян вече има работа. Озеленителна фирма, която преди това наела момчето за ден-два му предложила постоянна работа.
„Искам да изразя огромната си благодарност към всички и да кажа, че ние вече сме добре. Имаме най-необходимото-покрив над главите си, храна и дрехи, лекарства…След вашата намеса животът ми се промени като с магическа пръчица.
Смятам, че е коректно да кажа на хората, че ние вече сме добре и имаме нужното, за да продължим напред. Затова призовавам всички добри хора, които имат желание да помогнат да го направят за други хора в нужда като нас.
Трогателно е желанието на обикновени хора да заделят от скромните си средства, за да ни спасят. Получих сърцебиене, когато жена инвалид ми се обади с желание да дари 20 лева от инвалидната си пенсия.
Фирма дари голям кашон с памперси за Милена. Една жена ми донесе лекарства, група жени от „Владиславово“ дойде с дрехи и храна и почти всеки ден идват, за да ни видят как сме. Момиче от Варна, което работи в заведение за бързо хранене всяка вечер носи по нещо от там за мен и децата.
Нямам думи просто да опиша колко съм щастлив и благодарен…
Жените в паспортната служба, където отидохме за личните си документи бяха невероятно мили и любезни. Семейство от „Владиславово“ ни подари стария си телевизор. Синът ми започва работа, ще направи всичко възможно да завърши вечерно и образованието си. След като си взема документите ще мога да си подновя ТЕЛК-а, моя и на Милена. Ще си търся работа като нощен пазач, за да мога през деня да съм с болната си дъщеря. Вярвам, че всичко ще си дойде по местата. Не мога да искам нищо повече.
Огромната ми благодарност е към Мадлен Ованезова, жената, която ни приюти и спаси в най-трудния за нас момент, въпреки че е болна и самата тя живее вече години без ток.
След вашата публикация започнаха да ни търсят от национални медии, на които отказах, тъй като Varna24.беше единствената медия, която се отзова в най-тежкия за нас момент и преобърна живота ни, върна ни надеждата.
Щастлив съм, че вече имаме не само най-необходимото, но и много приятели. Мили хора, върнахте ми вярата в доброто, бъдете здрави и нека късмета е с вас, а добрината да ви се връща многократно!“, каза Стоян пред репортер на Varna24.bg.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА!