Начало » Интересно » 10 мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше!

10 мъжки признания за жените, които мъжете не ни казаха, а трябваше!

Истината е, че винаги сме искали да знаем какво си мислят мъжете наистина за нас, жените.

Сега, като се замисля, когато питаме по три пъти един след друг без да оставим пауза след въпросите си „Какво си мислиш?“, не е особено добра тактика.

И накрая получаваме отговора „Нищо“ или „За теб“. Което е само по себе си достатъчно задоволително, защото запълва празното пространство след въпроса ни и сякаш нямаме нужда да чуем повече. 

Само, че не е така. Повечето пъти си играем една игра, която не е особено приятна и за двете страни – много въпроси и уклончиви отговори, които да не ни обидят или да не би да предизвикат раздразнение у нас или направо скандал.

А колко би било хубаво, ако можехме искрено и чисто да споделяме един на друг какво мислим за половинката си, без да се страхуваме или пазим. 

Хубаво би било, ако той ти каже: „Не се тревожи, независимо от недоразуменията между нас аз никога няма да те напусна, защото ми е добре с теб.“ Но той не го казва, защото имайки такава сигурност, най-вероятно ти пък ще му се качиш на главата. Всеки си има скрити козове. Такива са правилата на играта.

Аз искам мъжът до мен да е искрен и да не се налага да гадая, защото понякога играта би била много по-хубава, когато е открита и без заобикалки. 

Нали знаете, ние също можем да сме „пичове“ и да разбираме правилно думите ви. Не ги захаросвайте или прикривайте. 

Ние никога не си тръгваме от жени, с които ни е добре. Дори и от жени, с които някога ни е било добре – не веднага.

Ние разбираме жените два пъти по-малко, отколкото ни се иска, но два пъти повече, отколкото вие си мислите.

Повечето от нас умеят да перат, да гладят, а също и да си сготвят нещо прилично. Така че, женската помощ при домакинството не ни е чак толкова необходима, че заради нея да понасяме скандали и разправии

 

Ние не се страхуваме от силните жени. Ние просто не ги харесваме, така както и вие не харесвате слабите мъже. И двата типа са погрешни, точно затова и си подхождат – двойки от силна жена и слаб мъж не са рядкост, а по-скоро класика.

Ако един мъж изглежда прекалено пасивен, може би той просто не ви иска. Ние сме способни да се надуваме като паун, но можем и да спим зимен сън – всичко зависи от ситуацията.

Жена, която вика на сервитьора, не предизвиква у нас уважение, а само разочарование на границата на отвращението.

Понякога ние наистина знаем какво правим. Дори когато изобщо не ви се иска да го признаете.

Ние можем безропотно да изпълняваме всички ваши капризи. Но понякога е просто от любопитство – колко далече можете да стигнете в егоизма си. И в зависимост от резултатите си правим заключения.

Ако в света има примерно около три милиарда жени, красивите жени сред тях са много повече отколкото сред мъжете – умните и успешните. Ние ви напомняме това, когато от нас се изисква прекалено много, а се дава твърде малко.

Инфо: edna.bg

 
banner
banner
Budnavarna