Начало » Хайлайф » Жена вкара в правия път варненския рапър 100 Кила

Жена вкара в правия път варненския рапър 100 Кила

Рапърът 100 Кила е останал кожа и кости. Шоуменът е минал на диета и е стопил всичко излишно, което преди това бе качил от нередовно хранене, а новият му режим е вдъхновен от жена. Килата е смъкнал шкембето, но явно няма време за тренировки, защото в този си вид изглежда доста хилав и измъчен.

„От около една година не ям месо“, призна наскоро варненецът, който не разкрива каква е причината за този избор, но той без съмнение идва от половинката му. Двамата с нея са от около година заедно и явно именно нейна е идеята да вкара в рамки храненето на певеца. Преди това той никога не се е замислял за менюто си и бил предимно на дюнери и пици. Когато пък искал да се поглези ядял до пръсване всякакви сладки храни.

„С неговия начин на живот той се храни предимно късно вечер, не си доспива и това напълно скапва хормоните му. Дори да е слаб като структура, качва на корем“, издават близки до рапъра. Точно това се променило и като Килата минал на безмесна диета. Първо открил постната кухня и зеленчуците. След това започнал да се задоволява само с по една салата на обяд и прибавил към диетата си модерни храни като авокадо, киноа, чия и годжи бери.  Покрай това не само се вталил, а кожата му започнала да изглежда много по-свежа и млада.

„Няма да рекламирам вегетарианството, но на мен много ми харесва“, споделя рапърът, който към всичко това открил и скрити жизнени сили покрай отказа си от месото. Това особено много му помагало с графика му. Само за сравнение през месец юли Килата има 13 изяви, които му носят хиляди левове на вечер. Освен това певецът е постоянно ангажиран да рекламира какво ли не в социалните мрежи, което също му цъка пари по сметката, но и отнема от времето му за почивка, пише „Уикенд“.

 
banner
banner
Budnavarna