Хороскоп – 9 юли 2018

Понеделник ще бъде един интересен ден, в който някои събития могат да ви изненадат приятно, а други да ви озадачат с неяснотата около тяхната поява и развитие.

Трудно може да се направи прогноза за този ден, защото повечето събития ще са подвластни на вашите емоции или на емоциите на хората около вас.

Хубавото е, че този ден ще бъде продуктивен и градивен за вас, независимо с каква скорост ще се движат събитията.

 

Денят вещае парични постъпления и малки неочаквани печалби.

 

Овен

Забравете за чувствата си и подхождайте към решаване на проблемите делово. Имате ясни цели, които ви водят напред.Утрешният ден ще е показателен в това отношение. Май имате нужда някой да ви контролира по изкъсо. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно утре. Чувствате се поуморени, но не трябва да се отдадете на почивка тъкмо утре, тъй като ви очакват много неща за вършене.

Телец

Все пак има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Може би ще изберете да поемете допълнителни ангажименти срещу добро възнаграждение.Възползвайте се от възможността, която ви се открива. Не се претоварвайте и избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации или да драматизирате отношенията си с околните. Реализацията на целите ви е развита от човек със значително влияние.

Близнаци

Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Ден с чудесни възможности за реализация на желани цели и с гаранция на постигането им, но и носител на остро предупреждение за честни действия. Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. Избягвайте шумните компании. Ще се наложи да говорите много повече от обикновено.

Рак

Утре ще търсите начин да разговаряте повече. Добро време за учене. Отложете и разговорите с непознати хора, ако не сте убедени в правотата си или ако не сте в състояние да им откажете финансова помощ. Приемете неуспехите като нещо нормално и подхождайте към затрудненията разумно, извън всякакви емоции. Ще се усещате балансирани.

Лъв

Жените от знака може да се изявят в обществото с талант и способности. Заемете се с неотложните си служебни задължения преди обед. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато ви ги поискат. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно.

Дева

В службата ще ви обърнат внимание, но се дръжте твърде ексцентрично. За вас утре не е добре да започнете нови задачи. Може да се занимавате с бизнес и да разрешавате финансови въпроси в понеделник. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Хубавото е,че навлизате в етап, през който ще се освободите от лични проблеми и ще решите належащи въпроси в деловата сфера.

Везни

Утрешният ден прекарайте в приятна компания. Утрешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да ви тежи. Ако помогнете на някой ще се окаже, че може да навредите на друг. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали във ваши конкуренти. Ще имате възможност да напреднете в професионален план.Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа.

Скорпион

Утрешният ден не е подходящ за твърде активна комуникация. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Навременна информация ще ви даде предимство, но не притискайте сътрудниците си с непосилни изисквания, покажете им уважението си към тях. Не пропускайте шансa си. Отделете време за почивка.

Стрелец

В личен план голям процент от родените са изправени пред промени, но те са за добро. Може да правите планирани промени по отношение на бизнеса си. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Не взимайте крайни решения, за да избегнете грешките. Няма никакъв смисъл да се опитвате да върнете старото положение – това е невъзможно и само ще си докарате излишни проблеми.

Козирог

Бъдете активни в спорта. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Вярвайте в себе си и отстоявайте позицията си, силни сте и можете.Успехите водят до нови успехи. Късметът ви утре е много силен. Предпазете се от сериозен конфликт, породен от делови проблеми възникнали в утрешния ден.

Водолей

Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. Утре лесно ще губите самообладание заради дреболии. Обсъждайте разходите с близките без да ги лишавате от възможността да отстояват мнението си. Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Подтиснете желанието си да се държите необичайно и да проявявате инат, преди всичко ви е необходим творчески подход към нещата.

Риби

Утре вечер ви носи различни възможности, избора остава за вас. Използвайте свободното време за себе си. Малко разсеяни и умислени ще сте утре, така че не се занимавайте с неща, изискващи голяма прецизност и съсредоточеност. Може да правите планирани промени по отношение на бизнеса си. С каквото и да се заемете, провокации няма да липсват.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!