Начало » Общност » Изпълнение на рапър във варненския зоопарк разбуни духовете (видео)

Изпълнение на рапър във варненския зоопарк разбуни духовете (видео)

Изпълнение на рапъра „100 кила“ във варненския зоопарк за Деня на детето стана повод за бурна дискусия в социалната мрежа. Обществено недоволство предизвика репертоарът, поднесен на невръстната публика.

Повод за дискусията стана и допускането от страна на зоокъта за подобни изпълнения пред подрастващата аудитория.

„100 кила“ е сочен от управата като един от големите благодетели на зоологическата градина с даренията, които прави за животните и облагородяването на средата. Именно това е причината да бъде поканен като гост на тържеството за детския празник. Участие в програмата на 1 юни са взели още вокални групи, танцово студио, зумба инструктори и други.

От зоологическата градина коментираха за Moreto.net, че подбор на песните не е коментиран с никой от участниците в празничната програма. Изборът е доверен изцяло на изпълнителите. С тях е уточнена единствено продължителността на изявата. Самият „100 кила“ е присъствал през цялото време на тържеството. Влязъл активно в ролята на водещ. До песента „Напра’о ги убивам“, звучащи пред малчуганите, се стигнало в края на празненството. Част от текста на парчето гласи:

„Умът ми тялото напуска, така ми се разпуска

запалили сме пури и шампанско да пръска

Звъниш на абоната, ала няма връзка

Искам бутилка водка руска или сива гъска

Килата пак ги маже, а гърба на Гери пръска, под кръста

Хейта мотивира мойта пачка тлъста

Да имаш мрежа гъста и да си мърдаш само пръста

А пред гаража чака фантома ми излъскан“

Според управата на зоопарка изпълнението вероятно е било провокирано и от самата публика, а не е планирано предварително. Преди това рапърът изпълнил „Високи сини планини“.

 
banner
banner
Budnavarna