Гледаме двама с един билет хитови комедии с Асен Блатечки, Мариус Куркински, Христо Гърбов и Николай Урумов

Програмата на Театрално лято 2016 г. включва четири хитови постановки до края на август.
Всички представления от програмата може да гледате с промоционален билет – един билет за двама.

Промо билетите се продават на касите на театър „Българан“, Фестивален и конгресен център.

На 19 август от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център ще се играе комедията от Пиер Шено „Опасно за живота“. На сцената ще излязат Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова, Асен Лозанов и Стефан Иванов.

Смях на парцали с лекцията на Николай Урумов „Ние, българите. Открит урок за чужденци“ очаква варненци и гостите на града на 22 август от 19.30 часа в Арена на смеха „Българан“.
Ники Урумов призова зрителите: „Моля, носете си бележници, скицници и компаси – очаква ви интересно пътешествие в самите себе си. Очаква ви едно представление с много смях, ирония и самоирония“.

На 23 август от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център Мариус Куркински ще представи своя моноспектакъл „Юбилей“.
„Актьорът играе винаги. Дори, когато е сам.
Той няма живот извън играта.
А, когато го разбере, приемам това за нова роля“, споделя Мариус за своя спектакъл.

Комедията от Себастиен Тиери „Валят пари“ ще бъде представена във Варна на 31 август от 19.30 часа в Арена на смеха „Българан“. Близо два часа зрителите ще се забавляват истински с Христо Гърбов, Петя Венелинова, Ралица Костадинова и Косьо Станев.
Още от самото начало на представлението ще започнат поредици от комедийни ситуации, стигащи до пълен абсурд. Пиесата е ярка комедия относно онази функция на парите, която има силата да побърка и най-закоравелият им противник и да извади на показ неподозирани реакции и действия.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!