Гонзо: Исках да сме с 9 точки, но в крайна сметка сме доволни и на 7 (видео)

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо заяви след равенството срещу Локомотив Горна Оряховица, че е искал отборът да е с 9 точки в своя актив, но в крайна сметка е доволен и на 7.

„Разочарование, защото Локомотив имаше две центрирания и вкара два гола, особено втория гол бе грешка на вратаря. Толкова положения да създадем и да губим с 0:2 не е нормално“, коментира Иванов, пише gong.bg.

„Знаехме, че те ще бъдат агресивни и ще искат да победят. Лошото е, че Локомотив Горна ни вкара гол, когато ние владеехме инициативата и направихме пропуски. Има и такива мачове. Трябваше така да почнем от първата минута. Бакари бе един месец контузен. В мача срещу Монтана не бе в нужната кондиция. Мисля, че сега се включи добре. Това е футболист, на който Черно море разчита и е още една опция в атака“, добави треньорът на Черно море.

„Правим наивни грешки и това някой път ще ни изиграе лоша шега. Когато останахме с 10 човека, Локомотив ни натисна, а тактическата ни игра се наруши.“

„Ние дойдохме с мисълта да победим. Мачът така се разви, че в крайна сметка трябва да сме доволни и на това равенство. Първенството е дълго. Ние във всеки мач играем за победа. В мача срещу Локомотив Пловдив ще видим кой е по-добрият. отбор Исках да са 9 точките, но в крайна сметка сме доволни и на 7“, каза още Гонзо.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!