Варненката Дарина се изповяда на психолог заради „Х Фактор”

Дарина Йотова вече „бере” плодовете на славата, с която се сдоби като един фаворитите в „Х-фактор”, пише жълто издание.

До неотдавна обаче чаровната варненка трудно се справяла с популярността и напрежението. Било й толкова трудно да свикне с промяната в живота си, че се наложило да посети психолог.

„Майка ми записа час при психилог, защото на втория лайф вече не приличах на себе си. Първата седмица е много стресираща за всеки, независимо от характера.

Нещо като в Къщата на „Биг Брадър”, но не с просто, селски скандали, а с истинска тревога. Защото ние сме деца, това много ни се отразяваше, макар че си го бяхме избрали и искаме да го правим”, споделя Дарина.

След срещата с психолога тя съумяла да се съвземе от първоначалния шок покрай изявите си в „Х Фактор” и се научила да се съхранява, като се усамотява.

Дарина вече е преживяла разочарование в любовта. Всъщност вече го приема като нужен опит и не страда кой знае колко. В момента, в който се разделяла с въпросното гадже обаче, съвсем не приемала толкова спокойно ситуацията.

„Случи се отдавна, бяхме още деца, особено той, и това беше основната причина да се разделим”, казва Дарина.Днес тя няма гадже, понеже се е съсредоточила върху кариерата си, а и все не попада на подходящо момче. В светските среди обаче се говори, че причината може би е съвсем друга. 17-годишната Дарина е неразделна с колегата си от „Х-фактор” Кристиан, който е с две години по-малък от нея.

Двамата се сближиха по време на шоуто, а след края му продължават да ходят навсякъде заедно.

Е, твърдят, че са само приятели, но с това не съумяват да стопират слуховете. „Постепенно се сближихме и станахме като залепени един за друг. Питам го за някакви мои проекти, когато ми хрумне нещо, казвам му какво харесвам и какво – не. Споделяме си и личните неща”, казва Дарина.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!