Звездна Нощ на театъра и през август в Летен театър

Поредната лятна Нощ на театъра ще бъде на 18 август в Летен театър, Варна. Организаторите от Арена на смеха „Българан“ ще представят две звездни суперкомедии от 20.30 и 22.30 часа.

Между двете постановки е предвиден 15 минутен антракт през който зрителите ще могат да се разхладят със студени безалкохолни напитки във фоайето на театъра.

На 18 август от 20.30 часа ще се играе комедията от Франсис Вебер „Аз, досадникът“ с участието на Александър Кадиев, Мариан Бачев, Николай Сяров, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Веселин Борисов и Филип Янев. Режисьор на хитовата комедия е Богдан Петканин.

Два часа по-късно ще бъде началото на следващият комедиен хит „Изневери в повече“ от Артур Нюфийлд. Режисьор е Емил Марков а на сцената ще играят Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Александър Димов и Стела Ганчева.

Поради големия интерес билетите вече са пуснати в продажба и се продават на три билетни каси: „Българан“, Фестивален и конгресен център и Летен театър.
Билетен център „Българан“ ще предлага до 15 юли включително билети с -30% намаление от редовните цени.

Няколко думи за „Аз, досадникът“
Две съседни хотелски стаи на последния етаж в провинциален хотел с обща врата. В едната стая се намира Ралф – наемен убиец, който има мокра поръчка за ликвидирането на важен свидетел по възлово дело, което се гледа в съдилище извън столицата, поради големия обществен интерес. В съседната стая се намира Франсоа Пиньон – фотограф на свободна практика, който трябва да направи снимките на живота си, свързани с евентуалното покушение срещу споменатия свидетел. Следва класически любовен триъгълник – по стечение на обстоятелствата Луиз – любовта на живота на Франсоа Пиньон заживява с психиатъра си Едгар и избягват именно в това градче, напускайки Париж, където са живели досега. След като получава отказ по телефона да се видят само за малко, само за 5 минути, Пиньон решава да се самообеси – разбира се несполучливо – в банята. Заради откъртената тръба и последвалото наводнение пристига пиколото, който по неволя прави наемният убиец Ралф съпричастен с драмата на съседа му по стая. Следва поредица от комични перипетии, които не позволяват на убиеца да си свърши работата. Появява се и въпросният психиатър, както и тяхната обща любов – Луиз.
Как свършва тази история – ще разберат зрителите на „Досадникът“.

Няколко думи за „Изневери в повече“
Комедията от Артур Нюфийлд пресъздава живота на две съседски семейства, които се забъркват в куп комични ситуации, заради любов и няколко извънбрачни връзки.
Всеки лъже всеки и никой не си признава.
Любовниците скачат от единия на другия балкон на 11 -ия етаж.
Какво става от тук нататък… не може да се разкаже. То трябва да се види!

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!