Перун (Варна) в решителна битка за титлата

Дойде време и за последното домакинство на Марица (Пловдив) за пилотния първи сезон на Националната отборна лига по плажен волейбол за жени. Днес и утре, 26 и 27 юли, жълто-сините посрещат водача във временното класиране Перун (Варна) за премерата им от предпоследния пети кръг.

Треньорът на пловдивчанки Владимир Котев не крие амбициите си отборът да гони историческата титла. Предстои да стане ясен съставът, с който той ще излезе срещу Перун, но най-вероятно титулярки ще бъдат състезателки, с които ще се търси възможният максимум.

В случай, че постигне четири победи срещу варненки, Марица ще успее да стопи изоставането си от 4 пункта в класирането и да остане със сериозни шансове за спечелването на шампионското злато. В Перун също са с много сериозни намерения към тази първа отборна титла в плажния волейбол, така че може да се очаква една интересна и непредвидима премера.

Както обикновено, програмата предлага по два мача във всяка от двете състезателни вечери, първият от които е с начален час 18:00, а мястото е известно – пясъчният корт на улица Ясна поляна до Гребната база в Пловдив.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!