Мишо Шамара: Искам децата ми да живеят в Америка

Заминах си от страната заради Бойко Борисов. Това е човек, който няма никаква идея как функционира нормалният свят. Не може една модерна страна да се управлява еднолично. Той е несправедлив човек, един лош човек.В една демокрация премиерите са наши служители. Той е наш служител, той е чиновник, а се държи като господар. Това е бай Тошо. Аз мразех комунизма точно заради това. В неговата партия се гласува на 100%, това се случва само в партията на Ким Чен Ун, допълва Шамара, цитиран и от novini.bg.

От САЩ нещата в Европа не изглеждат, както от България. Тук има прекалено много пропаганда и изкривяване на фактите, там такива неща не вървят. Най- голямата ми грешка е, че съм откровен, защото вярвам в каузи и това ми носи загуби. Това каза в студиото на Нова телевизия Мишо Шамара, който живее от две години отвъд океана.

Той бе категоричен, че иска децата му да живеят в Америка, защото там всичко се върши както трябва по правила, допълва блиц.

„Аз съм изпял „фенки,фенки”, кой ще ми повярва, ако реша да ставам политик, така че не смятам да се развивам в тази посока”, каза още Шамара. Той посочи, че е отвратен от случващото се в България и не възнамерява да остава тук. „В САЩ е моят дом и на моето семейство, не се притеснявам да си карам колата ,не се оглеждам за сенки във входа на сградата, където живея. Има проблеми и в това общество, но хората се борят да ги решават”, потвърди рапърът.

„Нищо не ми липсва там от България, купувам си български стоки, има къде да хапна шкембе, има и много българи, това е за мен голямата България, тук е малката”, казва Шамара.

„Това, че има двама луди братя, означава ли, че всички други имигранти са изроди?“, недоумява Шамара по адрес на братята Бакрауи, който извършиха атентатите в Брюксел през изминалата седмица. „Абсолютно съм за Меркел!

Коя част в Европа е по-развита – западната или източната? Орбан е открит неонацист, но имай предвид, че цялата пропаганда се финансира от Русия“, на мнение е Мишо Шамара. Искам децата ми да живеят в Америка. Там е страната, която няма граници, пожела той. „Най-голямата ми грешка е може би, че съм прекалено откровен, но аз имам мнение. Може би моето его е моят проблем“, допълни Шамара. Тойси признава, че се срамува от някои песни които е изпял. Сега гордостта му са двете му деца и не се срамува да плаче.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!