Хороскоп – 23 февруари 2018

Овен 21 март – 20 април

Ден с две лица и две възможности. Важното свършете в първите часове на работното време, ако искате нещата да тръгнат според замислите, исканията и предпочитанията ви. След това до събота на обед не планирайте нови срещи и партньорско обвързване, ако не искате да се поставите сами в зависимост от чужди интереси. Станете рано днес, ако ще пътувате и до обед бъдете на мястото или на обекта. Тази вечер останете в тесен кръг от близки и познати. Не провокирайте неприятни за някого разговори.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не отлагайте лечебни процедури и всякакъв тип консултации. До обед така си организирайте нещата, че да свършите най-важната работа. Подпишете нови договори и преговаряйте по имотни въпроси. Втората половина на деня е неблагоприятна за обвързване, за влизане в нова среда и поемане на рискови ангажименти. Няма равностойност във връзките. Тази вечер са вероятни изневери и провокиращи срещи. Контролирайте чувствата и не отивайте към нови запознанства. Не се знае кой кого ще използва.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти. Трудно контролирате желания и апетити. Очертава се фатално привличане и обвързване, което ще се отрази негативно на семейния ви живот, на професионалните връзки и на здравето. Тази вечер може де попаднете в капани за наивници на всякаква възраст. Не се доверявайте на непознати, а и към познатите бъдете нащрек. Ще ви спретнат компромат и ще ви рекетират. До утре на обед не взимайте решения по дългосрочни програми и не се женете.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се благоприятен предиобед и рисков и разболяващ следобед. Станете рано и уредете важното по най-бързия начин. Ако не се чувствате добре, не отлагайте посещения при специалист, за да не си развалите уикенда. Ако ви предстоят важни срещи, старайте се да запазите ума трезв. Контролирайте се максимално независимо предлаганите екстри и напитки. Навлизаме в период на манипулативни обвързвания, от които никой няма да има полза. Заложена е манипулираща програма. Плащате за чужди удоволствия.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Това, което не е било възможно вчера днес ще уредите от раз или ще получите съдействие, което ще свърши половината работа. Концентрирайте се върху належащите задачи и ги свършете до обед. След това не започвайте нищо ново и не влизайте в преговори, освен ако не усещате, че вие водите в играта и определяте правилата. До утре на обед енергетиката е тежка. Върви компроматна игра и обсебваща програма. Ако отдавна се опитвате да влезете на някого под кожата сега може да ви се получи. Но днес нищо не ни се дава даром.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят носи рискови случайности и проблеми във връзките. Вероятно е да попаднете в стресови положения. Ще се опитат да ви рекетират по един или друг начин. Не подписвайте нови договори и тази вечер не се събирайте с непознати хора на места, от където трудно ще се приберете у дома. Едно пътуване може да се провали или да ви заведе на неблагоприятно място. Старайте се да не влагате прекалена емоция и чувства в контактите. Не вярвайте на думи и обещания. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се осланяйте на никого, свършете си сами работата и си платете сметките, без да търсите услуги. Днес за всичко ще се плаща двойно и тройно. Печалбите ни ще се стопят от безкрайните данъци и такси. Не допускайте странични хора към работната си програма и не давайте изявления. Печели този, които добре се е подсигурил и за всичко е помислил. Проверявайте информацията по различни канали. Ще хванете някого в лъжа, но не е нужно да отстоявате мнението си на всяка цена. Мислете за семейството и личните си ползи.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес владеете положението и взимате повече от живота. Не закъснявайте за работа. Ще имате повод да почерпите за неочаквана придобивка. Оценявайте знаците на съдбата. С напредването на деня обстановката се затяга. Ще се наложи да вадите някого от неприятна ситуация, с което и себе си ще затрудните. Контролирайте чувствата и си гонете личния интерес. Очертават се елиминации на претенденти за мястото, за което и вие кандидатствате. Ще имате повече шансове от другите. Не си преотстъпвайте правата.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и утре в хороскопа ви се образуват тежки аспекти. В такъв момент не бива да се намесвате в живота на другите и да позволявате намеси в своя. Не се обвързавайте, не взимайте и не давайте заеми. Денят е неблагоприятен за сключване на нови договори и брак. Вероятно е да изпаднете в подчинено положение. Ден на фатални влияния. Символ е паякът в мрежата. Може да ви оплетат в интриги и лъжи. Една изневяра в тези дни ще ви коства много. Не споделяйте служебни тайни. Очертава се компроматна атака.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Действайте активно и творчески до обед. И тези, на които разчитате ще бъдат активни и действени в първите часове на работното време. Не отлагайте и посещението при лекари или в социалните служби. От обед ситуацията ще се промени. Ще плащате повече и за най-дребната услуга. Ще ви вкарват в изнудваща и компромантна игра и ще ви поставят ултиматуми. Не си уреждайте преговори и срещи с нови партньори, а за вечерта отложете планираните запознанства. Нещо неприятно и вредно напира да влезе в живота ви и да ползва личните ви екстри.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят е благоприятен за преместване в нов дом, за правене на разсад, за работа със земята, за покупка на инвентар и животни. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Работете на свой терен и със свои средства и ще постигнете напредък в работата. Ден за разчистване на сметките и за активна самозащита от всичко вредно наоколо. Добре е да заминете за провинцията и да се отдалечите от градския шум. Може да намерите сами решението на важен проблем. Девизът на деня е „труд, опит и благоразумие”.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

От обед до утре на обед може да влезете в мрежата на хитри рибари и да се окажете за някого в ролята на златната рибка. Ще се събудите след тежък и мъчителен сън и ще получите неприятни знаци. Съобразете се с всяко предупреждение и сигнал за опасност. Неблагоприятен да за всякакъв тип обвързване, за нова среща и запознанство, за започване на нова работа, за годежи и сключване на брак. Не допускайте непроверени хора в личното си пространство. С голяма вероятност може да ви излъжат и ощетят. Здравето е нестабилно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!