Хороскоп – 21 февруари 2018

Овен 21 март – 20 април

Днес може да направите силен ход в бизнеса и търговската инициатива. Може да сключите изгоден договор и да получите положителен отговор на молби и запитвания. Важното свършете бързо и не споделяйте намеренията си преди да ги осъществите. Навлизаме в деня на петела. Очертават се провокиращи изказвания в желанието на някой да блесне и да се изяви пред другите, независимо на каква цена. Ще спечелят хората, които имат достъп до точните информации. Дано отсеете истинските от лъжливите новини.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре Луната е във вашия знак. Действайте активно, търсете нови връзки и възможности за допълнителни доходи. Лесно ще спечелите нечие доверие и ще се внедрите в престижна среда. Не се хвалете и не афиширайте сключените договори. Всеки коментар ще се използва. Губят тези, които си позволят да разпространяват поверителна информация. Конкуренцията е наострила уши. Започнатото сутринта може да ви донесе бързи пари до вечерта. В този ден може да се приготвят и намерят лекарства за всякаква болест.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Очаквайте печалби и постъпления в бюджета. Изискването е за лоялност и дискретност. Всичко, с което решите да се похвалите може да се провали и да ви развали отношенията с важни за бъдещето ви хора. Счупен домашен съд е лош знак. Ще бъдете провокирани емоционално, конкуренцията търси слабите ви места. Не споделяйте информации и факти, които може да се използват срещу вас. Не давайте изявления, ограничете контактите, не започвайте дълготрайни проекти. Благоприятен ден за гинекологични интервенции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят сбъдва благите пожелания, носи вдъхновение и късмет за хората на изкуството и ражда блестящи идеи във въображението ни. Проблемът е, че всичко поднесено в суров вид като предложение и идея може да ви бъде откраднато и реализирано от друг. Спестете си ненужните коментари и обсъждания, пазете си документацията  и внимавайте къде какво оставяте. Попадналото в чужди ръце ще се използва, ако не срещу вас, то в посока изгодна и носеща печалби на друг. Наоколо става някак проветриво, вероятни са настинки.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 21 август

Днес и утре Луна и Юпитер образуват пречупващи аспекти с рожденното ви Слънце. Очаквайте напъни на конкуренцията да се внедри на ваша територия и да ви измести от хранилката и поилката. Може да се окажете обект на провокативна програма и изказвания, целящи да ви стресират, объркат и предизвикат. Не се препоръчва точно днес да се обяснявате, да губите енергия, време и пари в разговори на висок тон с хора, които са под ръста и възможностите ви. Днес молбите и молитвите се чуват, изказаното на глас ще се сбъдне.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес е особено опасно да се лъже. Не ставайте част и от лъжливите новини, за да не станете обект на критики и атаки. Може да спечелите, да получите изгодна поръчка и доставка. Този ден пълни потребителската ви кошница, стига да сте лоялни към тези, които ви подкрепят и ви дават шанс. Може да заемете овакантено място и да ви предложат участие в съвместен проект. Днес и утре сте близо до важен източник на доходи и възможности. Казаното на глас ще се сбъдне. Не си позволявайте да проклинате и вредите вербално.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на пробив в посока на придобивки и вложения. Луната преминава през градусите на финансовата си екзалтация. Всеки може да намери своя път към печалбата и парите, към славата и известността. Изискването е да не се говори много и да не се споделят идеи, а да се действа в посока на личния интерес. Явете се на конкурси, защитете патенти, пътувайте и на място уредете проблем, който ви пречи да напредвате към целта. Да не се унищожават квитанции и документи, още утре ще ви потрябват. Навлизате в успешен период.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не се препоръчват публични изяви и афиширане на пряката ви дейност. Този ден ще ви донесе печалби и неочаквано вдъхновение. Намерете тихо и спокойно място и на глас си пожелайте нещо до утре сутринта. Тази вечер поне едно желание ще ви се изпълни. Чакайте посещение на личната си муза. Венера и Нептун ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рибите. Родените във втората декада може да направят бебето или да родят гениална идея и проект, които ще им донесат слава и пари в следващите дни и месеци.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят повишава риска от престъпления. Тенденцията е да се ограбват чужди позиции и идеи, от които може да се печели. Оставеното без надзор ще свърши добра работа на конкуренцията. Не давайте лъжливи информации, концентрирайте се над преките си ангажименти и се постарайте да приключите поставените задачи. Може да се спечели много, стига да си в час с изискванията на момента и да не се разсейваш емоционално. Днес всеки се стреми да захапе кокала. Добре е да се водят проговори лично и без посредници.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес се печели от свои и чужди идеи и от комбинацията между тях. Започнатото е добре да се приключи до два дни. Да не се започват дълготрайни проекти, особено ако се очертават намеси от страна на трети лица. Може да ви хрумнат блестящи идеи, от които да се получават странични доходи, без да губите настоящата си работа. Разчитайте на творческото си вдъхновение. Стимулирайте работата на хората, от които зависите. Уредете имотни и наследствени отношения. Може да спечелите дело.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Рисков ден за родените до 5-и февруари, а утре и за останалите ще има моменти на тежест и неприятни изкушения. В желанието да спечелите повече може да се обвържете или да попаднете на мошеници. Нищо отговорно и важно да не се започва. С голяма вероятност ще работите за чужди интереси, ще давате права и възможности на някой да се разпорежда с труда, идеите и парите ви. Денят сбъдва благите пожелания. Пожелайте си и защити срещу крадците на идеи. От значение е да спазвате закона и разпоредбите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един вдъхновен рибешки ден. Венера и Нептун са в точен съвпад във вашия знак. Този аспект свързва любовта на човешко ниво с висшето божие вдъхновение. В такъв момент може да се създадат шедьоври или да се родят деца, които ще ги осъществят и ще донесат красивото в този свят. Противопоказно е да се лъже. Не забравяйте сънищата и хрумванията си. В тях има зрънце, което посято в благоприятна среда ще ви помогне да преуспеете и забогатеете. Говорете малко, работете повече и ще получите заслужена награда.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!