Хороскоп – 17 февруари 2018

Овен 21 март – 20 април

 

Този ден стимулира скритите таланти във всяка душа. Край с изчаквателната политика, време е за действие, за реализиране на таланти и мечти. Ще се събудите с някакво особено вдъхновение и дано то ви помогне да материализирате и претворите в реалността това, което отдавна се върти в ума ви. Слънцето е в съвпад с Меркурий, а това е аспектът на гениалната лудост, на хората, които може да счупят ограничения и прегради и да сътворят нещо неочаквано и невъзможно до сега. Съдбата дава шанс на гениите на новата епоха.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят събужда скритите таланти и активизира тези, които са на показ. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна, за да направите важна стъпка, да започнете да действате в посока на една отдавнашна мечта и идея. Днес не бива да си пасивен, да изчакваш, да се чувстваш заземен към вечните отговорности и привички. Печелят хората на вдъхновението и артистичните импулси, тези, за които силата на изкуството и мечтите е по-голяма от силата на парите, които пък може да дойдат и от реализирането точно на такива стари-нови идеи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените в последните дни на зодията ще извадят ползи и късмет от всяка своя инициатива и бизнес проект. Ден на гениалните хрумвания, които сочат преките пътища към целта, към големите пари, славата и известността. Проблемите ви ще са повече в областта на чувствата и пристрастията. Може да дадете всичко за една среща и целувка, а утре да съжалявате. Тази вечер не си позволявайте изневери и забежки. Очертава се компроматна атака в утрешния ден. Каквото отложите за понеделник ще мине така както сте го намислили.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Прекрасен ден, с много любов и вдъхновени чувства, които ще провокират заложената ви по рождение артистичност и художествен талант. Луна, Венера и Нептун ви облъчват с повишено ниво на духовност, което все нанякъде ще избие. Някой ще направи предложение, друг ще организира изложба, трети ще създаде своя шедьовър. Пасивността е нежелателна. Излезте на светло, рекламирайте се, търсете спонсори за проектите и идеите, които са ви осенили. Срещите ви ще повлияят благодатно на бъдещето и на семейството ви.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Вътрешната ви енергия е достатъчно силна, за да направите ход напред, да намерите решение на всеки проблем и да излезете от лична криза. Един артистичен ден, който ще стимулира хората с музикални и художествени таланти. Може да срещнете идеалната си половинка. Получавате подкрепа за важна своя инициатива. Очертават се любовни срещи и запознанства, които може и да ви оженят или вкарат в нов коловоз на работа и бизнес. Родените след 18 август да не поемат излишни рискове и да отложат важното за 19-и.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

За родените около 1 септември денят носи конфликти, опити за манипулация, въздействие и кражба на идеи. Не споделяйте хрумванията си. Луна, Венера и Нептун ви гледат в опозиция от знака на мълчанието – Рибите. Който реши да се похвали, ще си докара неприятности, ще позволи да го притиснат и да му откраднат един чудесен творчески проект. Не помисляйте и за изневери, които ще ви донесат мимолетно удоволствие, което ще бъде последвано от тежки раздели и загуби. Не са изключени алергии и прояви на агресия.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес пасивният човек даже и травми може да получи както физически, така и душевни. Активизирайте се, излейте душата си в признание или художествена творба. Пътувайте към места на вдъхновение и сила. Идете на театър, посетете музикален дебют. Енергията ви търси поле за изява и ако не и го дадете ще се вкисне в някой вътрешен орган и ще ви разболее. Заемете се с личното си хоби, създайте нещо красиво от нещо ненужно и определено за боклука. Вижданията и усещанията ви за хората и света се променят.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес и утре ще изживеете прекрасни и вдъхновени моменти. Луна, Венера и Нептун ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рибите, а утре Слънце и Меркурий ще се присъединят към тях. В тези дни е заложен бум на артистично и творческо вдъхновение. Очаква ви любов, запознанства и стимулиращи срещи, които ще направят и от най-посредствения драскач, даровит художник и поет. Всичко, което ви хрумне днес, ще ви донесе късмет, пари и възраждащи чувства. Край с изчаквателната политика. Намирате отдавна търсеното очарование.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес може да пропуснете момента, който би ви направил известни, богати и щастливи. Вървите агресивно против хора и събития, които биха работили за вас и биха ви осигурили път към престижни участия и изгодни делови предложения. Не споделяйте идеите си, преди да ги застраховате и патентовате. Някой ще изостави голямата си любов, в търсене на моментно удовлетворение. Родените във втората декада може да бъдат наранени в чувствата или сами да наранят тези, които ги обичат истински. Не рискувайте.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените във втората декада днес може да получат лично и творческо вдъхновение и да създадат своя шедьовър. Очертават се срещи с любовта, с хора, които задълго може да останат в живота ви, да го променят и насочат в една перспективна и вдъхновена посока. Енергийният ви потенциал и чувствата достигат високи нива. Събирате сили и правите отдавна намислен ход. И сънищата ви са своеобразна проверка на силите и възможностите ви. Защитете продуктите на труда си. Настройте се както за нападение, така и за защита.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Точният съвпад на Слънце и Меркурий във Водолей правят разликата между гения и глупака почти незабележима. Днес може да продадете за жълти стотинки вдъхновението и любовта си в желанието да изпъкнете пред някого. Не водете преговори, не рискувайте излишно, не споделяйте планове и намерения. Със сигурност ще ви излъжат, ако точно днес уредите някаква сделка. Не подписвайте договори, с които давате някому права над работата и творчеството си. За утре не планирайте работа в екип и споделяне на обща отговорност.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес Луна, Венера и Нептун се прегръщат във вашия знак, а утре към тях ще се присъединят Слънце и Меркурий. Този уикенд ще ви донесе благоприятна промяна в живота, възможност да получите творческо вдъхновение и озарение за бъдещето. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Може да срещнете любовта и човека, който ще ви помогне да осъществите идеята на живота си. Нищо не е случайно и не идва просто така. Материализирайте дарбите си. Ден за артистични изяви, за участия в концерти и кастинги. Излейте чувствата си.

 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!