Хороскоп – 12 февруари 2018

Овен 21 март – 20 април

Стермежът в този ден е към хармонизиране на отношенията, към намиране пътища за разбирателство и компромис на всички нива. Не си нарушавайте спокойствето и не влизайте с агресия в личното пространство на околните. Изключете напълно безцеремонното поведение, ако искате да прекарате един приятен и релаксиращ ден. Заемете се с тихи семейни дела, с почистване и всякакви пречистващи процедури. Днес мръсотията лесно излиза както от тялото и ума, така и от живота и от дома ни. Остава само да се постареем повече.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на умереността, на балансираната политика и на умението да намериш лек за всяка болка и решение на всеки проблем. Заемете се с почистване, спазвайте диета, позволете на цялата насъбрана мръсотия след тези тежки зимни дни да си отиде. Натрупаната шлака лесно се изхвърля. Изхвърлете от съзнанието си всичко негативно, обидно и вредно за бизнеса и отношенията ви в приятелския ви кръг. Ще имат успех тези, които пренаредят приоритетите и прочистят съзнанието. Кръвта се обновява, връзките също.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Трудно ще се разделите с миналото, още по-трудно ще изхвърлите от живота си това, което ви вреди и разболява. Казвате си, че още има време, че може би всичко ще се оправи, но това няма да стене, ако не подредите приоритетите и не направите лична инвентаризация. Разчистете сметките, върнете дълговете си и подсетете длъжниците да го направят. Да не се убиват птици и мечти. Не поставяйте ултиматуми на близките. Днес печелят умереността и дипломацията.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един омиротворяващ ден. Не позволявайте да ви разбалансират. Проведете дипломатични разговори, пренаредете пъзла от отношения, направете разчистване на отношенията и инвентаризация на сметките. Платете наема си и посетете наемателите. Денят изисква равновесие и равнопоставеност. Всяко отиване в крайности ще води до скандали и ще раболява. Препоръчва се диета. Не яжте месо и гъби. Разходете се, проведете прочистващи тялото процедури. Търсете места на уединение, покой и релакс.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

И при вас напрежението спада, страстите се уталожват, намира се път към всяко сърце и отговор на поставените в миналото въпроси. Девизът на деня е умереност. Време е да се нагодите към изискванията на момента и да помогнете на близките да го направят без принуда и поставяне на ултиматуми. Заедно изчистете къщата и отношенията си. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Сега е момента да изхвърлите отровите от организма и душата си. Пречистете ума и личната си аура.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Препоръчва се диета, изчистване на шлаката и мръсотията на всички нива. Постарайте се да изчистите отношенията си, да проведете уточняващи разговори и да постигнете нужното съгласие по спорни въпроси. Внимавайте, това не значи да влезете в скандали, да очерняте и поставяте ултиматуми на околните. Съобразете се с чуждия избор и изисквайте адекватно разбиране на позициите ви. Ден, в който ще се намери консенсус, ще се постигне компромис, ще се намери начин да се стопи леда в отношенията.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е синхронен с вашата природа вечно стремяща се към равновесие и баланс. Прекарайте този ден във възможно най-спокойната и омиротворяваща среда. Излезте сред природата, търсете усамотението на планината, изчистете мислите и тялото от отровите. Някой ще се заеме и с почистване на дома, а и диетите ще ви се отразят добре. Днес агресията и крясъците разболяват. Търсете компромиса и стопяващото дистанциите решение. Благоприятен ден за пътувания и сделки с животни. Сънищата ви ще се сбъднат.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 окомври – 22 ноември

Насъбраният негативизъм ще се разсее, постепенно ще намерите подхода и добрия тон в една напрегната ситуация. Ден за прочистване от отровите, за разчистване на сметките и за нов поглед в ситуацията. Енергетиката е светла и хармонична. Не си нарушавайте комфорта, изключете телфона, почивайте със стил, доставете радост на близките. Купете домашен любимец на децата. Денят се свързва с човешката душа и с желанието за омиротворяване. Възстановява се хармонията между физическото и астралното тяло.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Натоварващ ден, в който е добре да потърсите спокойно и релаксиращо място и да се отдадете на почивка, след като свършите задачите насъбрани във времето и изпълните изискванията на партньора. Отпуснете се, релаксирайте както го разбирате, осигурете покой на невчесаните мисли и изтощеното тяло. Добре ще ви се отрази всякакъв тип диета. Утрешният ден отново ще ви завърти в мелницата на професионалните изисквания. Няма да се справите успешно, ако днес не презаредите. Крясъците разболяват. Търсете компромиса.

Р-4

П-4

Л-6

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

С лекота ще отхвърлите насъбрания негативизъм. Ведър и спокоен ден, в който на никаква цена не бива да си нарушавате комфорта. Стремете се да запазите равновесието у дома. Изключете агресията и разговорите на висок тон в общуването с околните. Проведете прочистваща диета и почистете дома. Добре е да направите разчистване на сметките при намаляваща Луна. На всички нива е добре да се започне инвентаризация и да се състави нов план за действие. Утрешният ден ще ви донесе поне една победа и изгодно предложение.

Р-6

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за релаксиращи тялото и душата процедури. Търсете спокойствието и тишната на планината. Намерете уютно и тихо място и в уединение вземете важно за бъдещето ви решение. Този ден носи така нужният ни баланс в отношенията, прочиства мислите и кръвта, показва правилните и балансирани решения и помага да изхвърлим всичко негативно насъбрано в миналите тежки дни. Вървите към лично и професионално обновление. Правите равносметка и в любовта. Още утре ще получите дългоочаквано предложение и покана.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не е ден за взимане на важни решения, особено такива, които някой ви подхвърля или настоява да приемете на всяка цена. Не позволявайте намеси, не споделяйте плановете си и не се срещайте с хора, които винаги ви разбалансират. Осигурете си спокойствие, тишина и релаксираща обстановка. Направете отдавна протаканата инвентаризация. Подредете документцията си, пресметнете данъчните си задължения. Ориентирайте се към общо почистване на дома и офиса. Лесно се изхвърля шлаката от тялото и душата.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!