Хороскоп – 10 февруари 2018

Овен 21 март – 20 април

Старайте се да не избързвате. Не си разваляйте комфорта. Не се препоръчват много контакти. На спокойствие и в тишина ще получите творческо вдъхновение и ще успеете да решите стар проблем. Този ден позволява да постигнете целите си, да стигнете до края, да видите развръзката на събития, отношения и дейности, които от доста време ви тревожат. Родените в третата декада ще получат право на достъп до позиции и места, които до момента са били поставени под чуждо влияние и диктат. Спазвайте диета на всички нива.

Телец 21 април – 20 май

Не се препоръчва да предприемате крачка в непроучена и рискова посока. Почивайте, релаксирайте, позволете си мигове на концентрация и размисъл. На спокойствие и в тишина може да получите прозрение за правилния избор. В следващите дни ще трябва да се изправите срещу враговете и страховете си и да ги победите. Не взимайте отговорни решения. До вечерта уточнете позиции, роли и интереси и в следващите дни може да направите правилен избор. Проведете прочистващи процедури.

Близнаци 21 май – 21 юни

Нищо важно да не се предприема. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да приключите с обещаната работа и дейност и да постигнете поне една от целите си. Не се напрягайте и не приемайте нищо случващо се прекалено лично. Лесно може да стигнете до душевна експлозия. Нищо да не се прави на всяка цена. Намерете време за отдих, за посещения при приятели и близки, на които нещо сте обещали. Този път го изпълнете. Пазете се от нови запознанства, не се отклонявайте по непознати пътища, към непознати хора и места.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес ще свършите много добра работа, ще постигнете поне една важна цел и до вечерта ще отхвърлите ангажимент, който ви тежи. Този ден се свързва с костенурката. За никъде и за нищо не бива да се бърза. Правете всичко с нужното търпение и внимание. Не влизайте в преразход на сили и средства и си почивайте повече. Препоръчва се диета, отказ от срещи, които могат да ви нарушат личното и семейното равновесие. Прочистете се от натрупаната шлака, релаксирайте на приятно място, с приятни на сърцето и душата ви хора.

Лъв 22 юли – 22 август

Заемете спокойна лъвска поза. Не се състезавайте с никого, маркирайте си терена и територията на влияние и не допускайте чужди хора в средата си. Днес бавно и полека ще постигнете каквото сте намислили, ще си осигурите комфортна почивка и приятни процедури на още по приятно място. Съветът към близките е да ви галят по посока на косъма и да не ви провокират. Така ще се радват на щастливи моменти във вашата компания. Не започвайте нищо ново и не позволявайте да ви притесняват с изисквания. Ден за приключване.

Дева 23 август – 22 септември

От днес планетата на любовта Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Направете инвентаризация на връзките, опитайте да се отървете от неприятни влияния и вредни присъствия. Не е ден за нови запознанства. Търсете комфорта на личната изолация. Бъдете с хората, които не ви натоварват. Не споделяйте планове, намерения и творчески идеи. Някой може да използва хрумванията ви преди вас. Намерете тихо и спокойно място, медитирайте. Може да получите прозрение как да уредите тежък проблем.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес ще свършите добра работа и ще постигнете това, към което отдавна се стремите и желаете. Концентрирайте се над важната цел или занимание, от което ви зависят много неща. Намерете време и за разчистващи и прочистващи процедури. Старайте се да не започвате нищо ново, независимо предлаганите екстри. Утрешният ден ще донесе коренна промяна в живота ви, така че голяма част от уговореното преди ще отпадне или вече няма да бъде актуално. Разчистете терена, прочистете се от вредни мисли и влияния.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съветът на деня е да се вслушвате в гласа на интуицията. Ако към нещо изпитвате притеснение или недоверие не отивайте към него, откажете срещата и не предприемайте нищо в тази посока. Следвайте целта, която гоните отдавна и днес с голяма вероятност може да я постигнете. Всичко ново и различно, ще се окаже вредно, временно и ограничаващо движението ви напред. Не се обвързвайте с нови хора, с нови идеи и отговорни проекти. Този ден ви е даден за приключване. С лекота стигате до финала на важен работен процес.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От днес Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Рибите. Денят не е благоприятен за запознанства, годежи и сключване на брак. Не тръгвайте към нова връзка, особено ако още сте обвързани със стари чувства и отговорности. Денят изисква спокоен размисъл, релакс и отказ да се взимат животопроменящи решения. Насочете всичките си сили към изпълнението на отдавна поет ангажимент. Приключете с работа, от която ще дойдат пари или така желаното издигане в обществото. Материализирайте вдъхновението си.

Козирог 22 декември – 20 януари

Този ден носи и за вас затишие пред буря. Някой подрежда куфарите, а друг вече достига целта и разопакова багажа. Този ден позволява да се стигне до края, да се изпълнят обещания към себе си или към някой друг. Позволете си заслужен отдих, особено ако наистина сте стигнали до финала и сте получили каквото ви трябва. Проведете диета, отмийте от себе си всичко вредно и разболяващо. Сега е моментът да се пречистите от шлаката на всички нива. Следващите дни ви носят неочаквани промени и нови начинания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътуване към важна за вас цел и човек. Намирате се в края на пътя към една отдавна гонена лична мисия. До вечерта ще се случват събития, които ще позволят да си отдъхнете, да се изправите след добре свършената работа и подредената връзка. Стоите на браздата между миналото и бъдещето. Венера напуска вашия знак. Сега е моментът да се приключва, да се почиства, мие и измита на всички нива и места в живота. Направете така, че новото, което ви очаква да дойде на чисто и да не зависи от миналото.

Риби 20 февруари – 20 март

От днес изкусителката Венера ще се движи във вашия знак. Може да се сложи край на една връзка и в следващите дни да се отиде към нова. Стоите в края на пътя, водите последните разговори и преговори в посоката, която предстои да се затвори. Затваряте цяла една глава от книгата на живота си. Някой излиза от детството, друг от младостта. Предстои изтрезняване, което ще бъде последвано от ново опиянение, от нови чувства и нова любов. Днес е важно да се приключва, но така, че болката и за двамата да не е толкова болезнена.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Предстои промяна, пътувания, смяна на работа, дом или населено място. Нещата няма да стават бързо, но ще се активизират след края на лятото. Съветът е да не отклонявате покани и предложения за гостуване. Не оставайте където сте. Късметът ви е на ново място, с нови хора, нова дейност и нов начин на живот.

Родените днес са призвани да променят чувствата, насоките, разбиранията и усещанията на другите. Чака ги артистична кариера и възможности да повлияват с танц, музика или друг вид изкуство на околните. Ще създадат и нови творения, на които ще се възхищават идните поколения. Дайте им добро образование.

Заченатите днес ще бъдат надарени с изключителна интуиция. Непредвидени фактори и случайности ще определят живота им. Никога и нищо при тях няма да става по план и график.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!