Начало » Култура » Яна Маринова представя във Варна новия си филм

Яна Маринова представя във Варна новия си филм

На 09 февруари 2018 година клуб Dolby Theatre в морската столица ще бъде домакин на единствено по рода си събитие – първо публично представяне на най-новия български филм „Привличане”, научи BudnaVarna.bg.

Специален гост ще е главната актриса и продуцент на лентата Яна Маринова. Тя ще покаже ексклузивно трейлъра на филма, ще разкаже за своите преживявания по време на снимките, а специално за всички ще се разхвири в ритъма на танците под съпровода на група „Торнадо”.

Именно танците са най-голямата любов на главната героиня Лора Ангелова в „Привличане”, а бандата създава своя авторска музика за саундтрака. Във филма тя е разкъсвана между своята страст и професията си на учител по история. В сърцето й намира място целият й дванадесети клас, в който обаче трябва да се справи с много противоречия и интриги, забъркани от лидерката му Диана (Луиза Григорова-Макариев). Когато към всички проблеми се намесва и борбата с директорката Великова (Койна Русева) и появата на любовта в лицето на новия учител по музика Калин Соколов (Александър Сано), тогава героинята на Яна Маринова се изправя пред сериозни изпитания и вътрешни борби.

„Привличане” е изпълнен с много свеж младежки хумор, засяга много актуални теми в отношенията между възрастни и подрастващи. Всичко това на фона на страхотна музика и безкрайни танци.

Именно един от тях Яна Маринова ще представи на сцената на Dolby Theatre на 09 февруари от 16.30 часа за медии и от 23.30 часа за публиката, която ще дойде да се наслади на специалното участие.

Не пропускайте звездната изява, както и възможността да вземете автограф, да си направите снимка с Яна Маринова или просто да се насладите на нейното страхотно представяне на „Привличане”.

 
banner
banner
Budnavarna