Хороскоп – 23 януари 2018

Овен 21 март – 20 април

От днес на обед до утре на обед може да изживеете трудни, рискови и неприятни моменти и да си развалите отношенията с някого. Внимавайте при пътувания. От особено значение е да си признаете прегрешенията. Не хвърляйте върху една лъжа втора и трета. Опитайте да простите и забежките на близък. Ако не се смирите може да пострадате и да загубите ценна връзка. Ден на феникса. Ще възкръснат стари чувства, но и старите проблеми ще се възродят. Не повтаряйте стари грешки, бъдете отговорни за постъпките си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизаме в период на биохимична и психична трансформация. В организма ни се включват фините енергии. Този ден позволява да си върнете загубено приятелство и партньорство, да си дадете втори шанс, прошка и обещание за взаимност и ненавреждане. Мислено изгорете в огън всичко вредно за вас, за работата, живота и връзките ви. В този ден може да се намерят и да се направят лекарства и за най-тежките болести. Ще намерите и нужните ви специалисти. Препоръчват се пътувания, преговори и огледи на място.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Изтупайте от прахта на забравата старите проекти и идеи и ги стартирайте отново. Днес може да намерите нужните хора, ресурси и база. Имате възможност да възродите забравеното от миналото, да поставите всичко на нова основа и да извлечете ползи при новите условия, възможности и подход. Сами може да си направите лекарство. Ще намерите изход от неприятно положение и ще поправите старите грешки. Чудесно е да си простим един на друг и да продължим рамо до рамо. Обадете се, рестартирайте полезните връзки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не рискувайте излишно. Очертават се инциденти и проблеми, неприятности на работното място и случайности, които може да ви вкарат в неприятна игра. Вечерта се приберете навреме и утре сутринта се движете внимателно. В момента преминавате през период на активен натиск и агресивни влияния, целящи да ви отклонят от целта. В такъв момент усилено се нуждаем от доказаните във времето близки и приятели. Сега е момента да стопите ледовете и да се върнете към липсващата ви връзка. Простете и ще ви простят.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за тестване на връзките на опън и натиск. Дайте си сметка кой и какво е ценно и важно за вас от миналото. Намерете място за него в настоящето и бъдещето си. Чудесен ден за сдобряване. Всички правим грешки, време е за прошки. Направете го елегантно с подаръци и цветя. Ще се котира финесът в отношенията. Изцяло изключете грубата игра и фалша. Ден за командировки и пътувания, за делови и приятелски срещи и подновяване на старите бизнес контакти. Ще сънувате пророчески сън показващ истинското ви предназначение.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не бързайте, не споделяйте намеренията си в желанието да се похвалите или да ви похвалят. Късметът ви идва към обед. До утре на обед организирайте срещи и дебюти, търсете спонсор и се рекламирайте по всички възможни начини. Може да се случат събития, които да направят актуални личните ви амбиции или предмет на дейност. Сега е момента да подновите договори, да представите с ново лице и с повече екстри старата си дейност и производство. Лесно се прескачат прегради и се подновяват стопираните в миналото връзки.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за среща с потенциалните ви съюзници и бизнес партньори. Оглеждайте се, нищо не е случайно. Очертават се проблеми в отношенията, които ще ви насочат отново към добре познатото старо. Днес се иска прошка, прави се крачка назад към пропуснатите възможности и чувства. Дано нищо не попречи да си дадете втори шанс. Нищо няма да получите без извинение или без тежка битка. Сега е вашето време да покажете действително на кого и на какво държите. Вечерта е рискова, приберете се навреме.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на феникса. Тенденцията е да се възкресяват и стават актуални проектите и амбициите от миналото. Нещо забравено изплува пред очите и в ума ви. Обърнете му внимание и се постарайте да го върнете, да му дадете втори шанс и да се възползвате от пропуснатите екстри. С лекота се прощават греховете, независимо дали са волни или неволни. До утре на обед се обадете на тези, които ви липсват или отново искате да привлечете в личната си орбита. След това вратата отново ще се затвори и няма да има връщане назад.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Невъзможното в миналото днес може да се уреди. Подновете стари връзки и водете преговори по отношение на стопирани в миналото задачи. Сега е момента да се признаят честно прегрешенията и да се подновят липсващите връзки. Пътувайте, уредете си командировка до утре на обед и направете уговорки на място. Изгладете старите недоразумения с потенциалните партньори. Времето се е променило, изискванията също, подходът също трябва да се коригира. Оставете зад гърба си всичко вредно и разболяващо.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на тежки битки, на проблеми в отношенията и недоразумения на работното място. Не е изключен и здравословен проблем. Не вадете зъб. А ако имате зъб на някого днес е денят, в който е добре да се помирите, да изгладите отношенията и да намерите път един към друг. Спазвайте диета, но не само на тялото, а и на духа. Ограничете вредните връзки. Животът ще ви покаже откъде и от кого ви идват проблемите. Не се правете, че не забелязвате. Сънищата ви показват какво е истинското ви предназначение и цел.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Това, което в миналото е било невъзможно днес става актуално, отприщва се и потръгва. Върнете се и преговаряйте на старото работно място и с хората, с които в миналото сте имали съвместен бизнес и делови проекти. Едно извинение отваря железните врати и към провалената в миналото любовна връзка. Върнете си това, което ви липсва, което в миналото е било ваша опора, цел и лична кауза. В организма ни се включват фините енергии. Грешките ни се коригират първо на подсъзнателно ниво, а до утре и на физическо, така че действайте.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за освобождаване от греховете, за пречистване на тялото и душата. Спазвайте диета, ограничете вредни и разболяващи връзки. Дайте си втори шанс и в любовта, която прибързано сте дистанцирали. Мислено изгорете в пламъка на свещта всичко вредно и разболяващо. Прочистете се от негативизма. Направете крачка към работа и хора, които не искате да загубите и оставите в ръцете на друг. В този ден може да се направят лекарства и за най-тежките болести, да излекуваме личната си неувереност и да си върнем късмета.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!