5-те най-лоши навика на всяка зодия – 2 част

Всяка зодия си има свои тъмни страни. Импулсивност, необмислени думи, прекъсване и желание за надмощие над другите са само част от лошите черти на различните зодии. За да работим по усъвършенстването си е добре първо да опознаем всяка наша лоша черта и да я променим. Така ще общуваме по-лесно и здравословно с останалите.

Рак

Гледат прекалено много телевизия: Раците са сред най-редовните потребители на телевизия и платени интернет платформи.

Оплакват се: Една характерна лоша черта на раците е, че винаги намират за какво да мрънкат и да недоволстват. Често това е много досадно за близките и колегите им. Черногледи са.

Екстремно взискателни са: Раците искат да дърпат конците на всичко и всички. Те са прецизни до болка, а това често влудява хората около тях. Имат категорично мнение по всички въпроси и могат да спорят в негова защита до откат.

Свръхчувствителни са: Това не е непременно лош навик, но в много случаи вреди. Когато човек е прекалено чувствителен се наранява от дреболии. Раци, приемете, че хората са си такива и продължавайте нататък. Не страдайте излишно.

Вманиачени са по чистенето и подредбата: Ракът може да ви изкара от кожата ви, защото непрекъснато намира нещо за чистене, пране, подреждане. Ако си позволите да изцапате вкъщи или на работното му място, лошо ви се пише.

Лъв

Страхуват се от промените: Въпреки че Лъвовете изглеждат безстрашни царе на човешката джунгла, те носят ранима душевност. Ето защо много често се плашат от промените, те ги карат да се чувстват несигурни.

Прекалено споделяне в онлайн пространството: Много Лъвове прекаляват с личното споделяне, с което дразнят приятелите си в социалните мрежи.

Чувстват се несигурни: Плахостта е типична за Лъвовете, особено ако плуват в непознати води.

Приемат всичко прекалено лично: Лъвовете са чувствителни. Те приемат дори ироничните и хапливи шеги твърде лично и се обиждат.

Трудно вземат решения: Лъвовете се нуждаят от дълго мислене и чудене преди да вземат решение, дори да не се отнася за нещо важно. Ако обаче е важен момент от живота им, лъвската им смелост изчезва.

Дева

Предлагат непоискани съвети: Девите са прецизни личности, подредени и осмислили всяко свое действие. За всичко имат обяснение и държат да го споделят на всяка цена. Девите имат неприятната за околните склонност да натякват съветите си, смятайки, че са единствено прави.

Притесняват се за всичко: Като перфекционисти в изчислението на риска, Девите са сред най-тревожните зодиакални знаци. Притесняват се за всичко, над което нямат пряк контрол.

Отлагат: Нерешителни са и протакат поемането на важни стъпки в живота.

Негативно говорене: Отново заради тенденцията към перфекционизъм, Девите са склонни да са доста негативни и мнителни по отношение на свои и чужди действия и мисли. Обикновено са доста черногледи.

Издребняват: Девите са способни да извадят хиляди аргументи, с които да докажат на опонента си, че не е прав, а те имат право. Дори да не са убедени в своята правота правят всичко възможно да оборят и убедят в противното човека, с когото спорят. Това важи особено за неща, които другите хора правят по различен начин. Девите смятат, че единствено те го правят както трябва.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!