Начало » Култура » Любо Нейков покорява Варна и Русе със забележителната комедия „Големанов“

Любо Нейков покорява Варна и Русе със забележителната комедия „Големанов“

Комедията „Големанов“ може да гледате на 11 януари от 19.00 часа, на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център във Варна и на 12 януари от 19.00 часа в зала Канев център Русенски университет.

Билетите са в продажба на касите на залите а за Варна могат да бъдат закупени и онлайн чрез fccvarna.bg

Канев център обяви на 2 и 3 януари допълнителни 44 свободни места, които ще се предлагат с празничен един билет за двама. Във Варна един билет за двама може да бъде закупен от билетен център „Българан“.

Той е олицетворение на вманиачения кандидат за министерско кресло. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава. Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните държавни мъже. Над всичко, разбира се, в тази забележителна комедия стои самият Големанов и неслучайно след Бай Ганьо Големанов е най-популярният български литературен герой, а пиесата“Големанов“ заема първо място в творчеството на най-големия български комедиограф Ст.Л. Костов.

Звездите от култовата комедийна програма „Комиците“ и сериала „Столичани вповече“ – Любо Нейков и Силвия Лулчева ще разсмиват публиката във Варна и Русе с превъплащенията си като Големанов и Премиершата в най-поставяната българска комедия. В останалите роли на все така актуалната пиеса зрителите могат да видят и своите любимци Мария Статулова, Стефан Рядков, Краси Ранков и Елена Петрова.

Гастрола е част от съвместната работа между частните формации „Мелпомена“ – София и „Българан“ – Варна.

Любо Нейков ще бъде и приятната изненада на 3 и 4 февруари, съответно във Варна и Русе, когато ще изиграе ролята на Борис в култовата комедия – рекордьор „Жена ми се казва Борис“.

 
banner
banner
Budnavarna