Начало » Общини » Новогодишен базар! Община Провадия разпродава колите си на евтиния

Новогодишен базар! Община Провадия разпродава колите си на евтиния

Купува, купува автомобили Община Провадия. Чак механик, гараж за транспортни средства на Община Провадия Здравко Жечев уведомява кмета Филев, че е отпаднала необходимостта от ползване на 4 превозни средства, собственост на общината.  Вярно, автомобилния парк на институцията стана като на транспортна фирма.

Все пак, кмета Филев има някакъв присантиман към транспортните схеми.

И реши, дошло е ред и да продават автомобили. Първо купува, уверява съвета, че има необходимост, после продава, стигайки до извода, че е отпаднала необходимостта от толкова много коли.

Та така с докладна, на 02.11.2017г. Филев предлага на общинските съветници да разрешат продажбата на 4 бр. превозни общински средства. Прилага и табличка:

Image-1 (Small)

Най – скъпо определената от тях – Мерцедес Е 320 ще бъде продавана с начална тръжна цена 1270лв. или 650 Евро. Мерцедеса е бензинов, а доколкото е известно е с газова уредба. Общината стана собственик на автомобила през 2012г., когато областния управител я дари на общината, за да послужи на общинския съвет.

 

Най – евтино определената, за 290 Евро Деу Ланос е модел 2000г. Определено всеки провадиец я познава, светлозеленото Деу, което Филчо Филев караше преди да си купи новата служебна кола. До скоро, Анатоли Атанасов  можеше да се види в нея. Вече с една дума е непотребна на общината – 290 Евро. По – скъп е даже микробуса Мицубиши – 730лв. от 1994г.

 

Общината разпродава колите си на евтиния. Ако ви спънат с документите на търга ни уведомете.

 
banner
banner
Budnavarna