Варненец: Ученици трошат детски площадки в квартал „Чайка“ (снимки)

Ученици от Спортното училище трошат площадките в квартал „Чайка“. Това алармира на редакционната поща наш читател, който ни изпрати и снимки.

Страшно е. Когато са в междучасие тийнейджърите окупират площадките и най-безобидното, което правят е да пушат цигари, нещо което е напълно забранено, пише го дори на табелите, възмущава се варненецът.

Освен отпадъците, които оставят след себе си, тези ученици трошат и самите площадки или драскат по маси и пързалки, описа ситуацията читателят.

Най-пресният случай на вандалство е от вчера, когато група ученици решиха да си играят с кошчета за боклук. Те изтръгнаха две от тях и ги разнасяха, за да се забавляват. Като им писна просто ги захвърлиха пред вратата на площадката, пише мъжът.

Според него трябва да се вземат спешни мерки, за да спре този тормоз. Знам, че ако се оплача в училището ще ми кажат, че те отговарят само за района на школото. С парите от нашите данъци бяха направени тези площадки, които сега с лека ръка се трошат от вандали, ядосва се мъжът.


Така изглеждат кошчетата за боклук след „забавлението“ на тийнейджърите.


Масите се ползват за писмено творчество.

Източник: Морето.нет

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

3 × 4 =