Начало » Интересно » Колко пари изкарват момичетата пред уебкамерите? (видео)

Колко пари изкарват момичетата пред уебкамерите? (видео)

Сред сайтовете, които генерират най-много посещения в света, може да забележите имена като livejasmin.com, myfreecams.com или imlive.com. Това не са търсачки или портали. Това са сайтове, в които момичета правят стриптийз пред уебкамерите си.

Такъв сайт може да генерира 28 милиона уникални посетители на месец!

При този трафик не е чудно, че някои от момичетата си докарват доста добри доходи.

Тази професия е доста свободна, защото момичетата „работят“ от вкъщи, могат да имат друга работа в останалото време, могат да са студентки и т.н. От тях се изисква само да имат компютър, уебкамера и прилична интернет връзка.

Има три вида видео чат, от които да избират:

Свободен чат: при този чат те се запознават с потенциални клиенти, като все още не се събличат. Тук двете страни решават дали искат да продължат чата. Момичетата виждат и колко пари имат клиентите в онлайн сметките си.

Гол чат: тук момичетата са голи до кръста. Клиентите плащат на минута. Броят зрители е неограничен.

Частен чат: тук са само клиентът и момичето. Клиентът може също да си включи уеб камера. Тук цената е доста по-висока, като се очаква, че момичето ще се съблече напълно и ще изпълнява желания на клиента. Разбира се, тя може да прекъсне чата винаги, когато реши.

Момичетата трябва много да внимават, когато подписват договорите си, за да видят какви условия имат. Някои компании искат да записват чатовете и да ги ползват за реклама след това.

Умните момичета искат анекс към договора, в който настояват, ако е използват записи за рекламна цел те да получават хонорар за това.

Колко пари получават?

Парите зависят от това доколко сте популярна. Нямаме данни за това колко изкарват българките в бизнеса, но в САЩ най-добрите момичета могат да си докарат по 50 000 – 60 000 долара на месец. Тези, които правят най-много пари обаче, са професионални порно актриси и работят много часове, като това е единствената им професия.

Средното заплащане за такава работа е 300 – 1000 долара на ден. Работният ден продължава 2-5 часа.

Понякога обаче има „лоши дни“ и в този бизнес, когато

Сайтовете обикновено вземат комисиона от 35%.

 
banner
banner
Budnavarna