Несподелена любов

Момиче на 20 години съм, на което определено нищо не ми липсва говоря и в семейните отношения, разбирам се с родителите ми, но и ми имат огромно доверие от малка никога не съм ги разочарована до тук със знанията си в училище и сега когато съм в университета.

Баща ми е по-строг бих казала, защото не че не ми има доверие, но си смята че не може да се довери на нито един от моите приятели момчета дори от детство приятели като няма нищо сериозно между нас. Опитвам се да го разубедя, че не всички не струват, разлика от майка ми която се е много по съвременна жена, която има доста уваЖавана професия, изглеждаща добре жена, поддържаща се, умна, забавна и много интелигентна знаеща 3 езика писменно и говоримо, за разлика от баща ми който знае 2 езика писмено и говоримо, който е шеф готвач. Наистина е уникален шеф не го успорвам. Но за него живота му протича по цял ден с това да ме провери по 5 пъти на ден по телефона как съм с кого съм, в университета ли съм, уча ли, дали съм разстроена по някакъв начин и най- важното за него е Кухнята, редът в нея, ястията и хората да останати доволни от специалитети му, наистина са вкусни не мога да отрека.

Има доста клиенти, който решават задължително да се опция до ресторанта му сама заради него е специалитети му, уважаван човек е смело мога да твърдя. Познавам доста хора уж от таа нареченото висше общество, което ненавиждам, за мен славата не е най важна и парите и чуждото одобрение, за баща ми е признание да го ценят и уважаван и да посещават го и задължителна се срещат с него и от чужбина гости.

Но да минем на по- важната тема моята Несподелената любов – винаги съм се чудила как ще бъде момчето първата ми детска любов как ще се казва е казваше се Тодор, съученици детска любов до 8 клас, но нищо все още пазя то при чувства въпреки че се караме като деца, детска любов все пак като сме се целували и ме е изпращал до вкъщи но само толкова нищо друго. Ако трябва да се опиша 165 см висока съм с естествена не боядисана коса и руси естествени кичур чета дълга и права. Бяло лице чиста без фон дьо тен обожавам да излизам, грижа се за лицето си уникално добре, със пъстри очи. Тежа 60 кг най много, но привличам внимание винаги когато мина дори и когато е разхождав по улицата, хората и момчетата определино казват вижте я тая готина мацка, която и без грим е уникална, каква коса, какъв непретенциозен стаилинг, готин, какви крака. КАкво лице, очи и усмивка.

Когато излизам с приятелки по женски но по рядко се случва, защото те работят и са по – голями а аз съм редовно няма как всеки ден на дискотеки. Веднага обичам увациите и погледите на повечето мъже в бара като не прекалява с грима и не е прекалено къса роклята ми по семпла, черна или червена изчистена, елегантно обожавам да се обличам също. Получавам доста неприлични предложения, случвало ми се е брак да мо предложи едно непознато момче, предлагали са ми истинска; искрена любов и не толкова искрена просто секс, за много пари или без пари. Но винаги съм отказвала не съм приемала нито една от предложенията. Дърпали са мен да танцуват с мен, без дори аз да искам. Но както и да е подробности. Да минем на важната тема момчето с най – хубавото име на света БОРИСЛАВ- да вмъкнати че не съм обичала и харесвала толкова силно да сега никога.

ДА БОРИСЛАВ – мъж мечта бих казала на 26 години, дипломиран инженер, който се разбира от работата, завършил в София, но доста се променил така чух от негов близък приятел, в студентските му години в София. Коренно различен човек. БОРИСЛАВ – МЪЖ С ТЪМНА КОСА, КАФЯВИ ОЧИ, който е висок, слаб, елегантно облечен, уникален мъж бих казала, всяка тайно се мисли за него. Радва се на внимание към себе си не оставя незабелязан, както и при мен. Забеляза ме и така се запознахме за първи път дойде в дискотеката на нашата маса, аз бях рожденика, с торта, с специални поздрави и искаше да направи готини впечатление на мен и успя, галантно мъж, който знае как да се държи джентълмен, но иска да му направи огромен подарък с бутилка вино от най скъпото, любимото ми беше разбрал от някой, но аз отказах благородно и тактически без да го и обиждам.

Казах че не мога да приема, защото е твърде скъпо а се познаваме от днес, тоъ каза добре имаш право. Усмихнат се и ме прегърна приятелски. А каква усмивка има уникална, но ме гледаше през цялата вечер не отделяще и поглед от мен, от държанието ми, от усмивката ми, снимките, танците ми с приятелките ми. От мен самата. Но уви на следващата седмица го попитах, а се оказа че не помни предложението с виното и подаръка по случай рожденият ми ден, бях толкова объркана, тормозих се виках се какво ми липсва, бях облечена в Черна секс и рокля по мен с дантела, къдри с плитка и обем, вечерен грим и розово червило, руж. Мислех се че не отговарям ня критериите му дали не обича брюнетки се питах. Да са красиви от мен дали е възможно, всякакви глупави въпроси, блъскат с главата в стената, дали не реагира така че не приех подаръка му тогава, дали не съм го засегнала по някакъв начин без дори да искам. Извиниш му су на следваща ни среща в дискотека, масите ни са една до друга не спрях да отделяме поглед от него, а той дори не ме забелязваше, държеше се странно, бих казала че до сега не ми се е случвало мъж да го желая до сега така силно както него. Да Виетнам че съм и девствена, повечето ви приятели, дори не знаят, но просто не се е случвало не съм стигала до там и с гаджетата ми. Да но Борислав не знаеше за това. За което се радвам щеше да ме гледа странно ако беше научил, дори нямаше да ме погледне не бях така истинска е пълноценна като бившите му приятелки нз, така се бях отчаяла.

Викам се да разбрал е по някакъв начин и за това не ме иска, отблъсква ме. Опитах се в следващите 3 месеца да го спечеля, правих какви ли не трикове женски, опити за да ме поиска, по разголи ни рокли, по тежък грим, да заприлича на неговите критерии, които поставяше и имаше за неговата мечтаната приятелка, е пробвах с всичко не стана, харесвах му но нещо не ми достигаше, бях готова да си легна с него и да ви е първият само само да го пожелае, да му кажа и призная, той виждаше че го обичам, забелязваше ч2 постоянно търся погледът му при положение че съм заобиколена от по красива мъже, но в цялата дискотека търсех само него.

Другите не съществува ха, отпращах ги като идваха да ме свалят. Толкова се бях влюбила, постоянно го сънувах мислех и стават с мисълта как е какво прави, добре ли е на работата, преумора място ли се. Престояли седа м покаяние че го обичам все още писах му, в началото беше много готин, пишеше забавно, разкриваше ме, даваше ми поводи да съм щастлива дори и когато живеех ме в един град голям но не успяхме да се видим, прекалено много работеше като инженер, а аз го обоготворявях, показват и ме доказват че съм възхитени от него като личност, от уменията му и работата му как се справя ще с финес и лекота с тежките проекти от шефа му. А той разказваше че е един от най-добре те служители, да наистина и сред колегите си пак се ползваше с голямо позитивна енергия и се кефеха на възходите му. Даже ми снема наградата му от един от най – важните конкурси, който той лична взе златото. Но уви нещо се проми с него, аз си бях същата, стана по- готдели в. Повишена го сметна се за шеф, захласвайки се от славата му бърза.

Не знам не стана човека в когото съм влюбена, стана егоист, странно мислеше, обърках се напълно. Не знаех дали аз не съм причината за странотопление му поведение, дали не давам поводи да ме ревнуважават от колеги в университета. За мен беше единствен само Той. Но уви нещата между нас станаха все по хладни и аз смятах че и заради мен, че не го правя пълноценен мъж защото съм на 20 че не му давам достатъчно. Че може би е прекалено изморен от отговорната работа а аз го напрягам несъзнателно. Не ходихме по кафета с приятели давах му свобода, излизаше без мен.

Не го задушават не разбирах защо се държи така, говорих с майка му която не го беше чувала, питах я да не сте се спречквали а тя не не сме се чували. Всичко наред ли е. мойта момиче, отговори тя. А аз не знаех какво да кажа и да да просто реших да ти се обадя да те чуя, при нас всичко върви добре. Повишиха го вече е управител, дава проекти. Уникална доволен и щастлив и между нас всичко върви добре, направи ми романтична вечеря изненада.

Излъгал за да не я натъжавам и разстройва. Беше уникална жена майка. Не разбирах какво се случва, аз ли ни му давах достатъчно във връзката ни. Правех му изненади купувам дрехи, които не бих излязла с тях не ми харесваха но нали бяха секс и, баща ми ме научи да готвя добре, правих вечери, посрещане важни гости бизнес за работата. Много ни харесваха не разбирах мислех че прекалено много го товарят в офиса. Но разбрах един дъждовен ден какво не е наред, е оказа се че няма да излезе в обидна почивка а аз имах почивка между лекциите, но уви няма как съгласим и приех без възражения, казах се момчета ми много работи и ще му занесе готова китайска храна за вкъщи в офиса или направо за у нас. И каква да вида взех храната и тръгвайки към офиса за да не стойности гладен и да не работи на празен стомах, какво да видя той пие кафе с момиче което прилича на проститутка, сметнат че е по работна среща или кафе и не смятах да правя сцени.

Ти не ме видяхаресвал кокетничаха но аз не исках да разбират че съм ги видяла, влязох да офиса питах секретарката му къд, излезе по работна среща отговори ми тя. И аз о кей ще го изчакам в кабинета му. Седнах на стола снимките ни общество на бюрото му стояха красиво и то окрасявяхя, за мислех се че сме бележка щастливи на тези снимки, а сега не вървят нещата никак даже и особено след повишението. Чудех се по какво толкова говорят изнервех се да чакам дълго в кабинета, но сметнат че е доста важно предложение или проект и търпят доста. На не успях оставих храната на бюрата и казах на секретарката че ще закъснея тръгвам но съм оставила любимата му храна.

Е каква да видя минава ат там а те пак заедно във въпросното кафе гуши го тя и той, стискат се за ръце и каква да видя целуват страстно. Стърпях се и не влязох при тях реших да спретнем скандал довечера. Не отидох на лекции, звънях на близка приятелка да и разкажа. А тя не знаеше как да реагира; каза не вярвам видяла си грешно БОрето не е такъв той е кавалер а аз ги бях снимала и викам виж снимките и тя беше потресена. Успокояваше ми и каза че заслужавам нещо по добро, а аз бях бясна. Довечера се пребрах по късно. Беше направил вечеря чакаше ме за де се реваншира за днес че не успяхме да обядваме заедно, вечеря, свещи, цветя. Пита ме защо съм закъсняля доста да не съм се забравила с колегите след лекцията и ад а да да останахме да обсъждаме, еднам едвам и не се с търпят.

Хвърлих свещите, цветята. Той каква ти става защо си бясна какво ни наред заради обяда ли се сърди не успях имах доста рабата цял ден в офиса не излизах никъде. И аза зашлевих го и му показах снимките и викам и така ще ме лъжеш – идиот не те е срам, като искаш да е разделим ще го направим като големи хора и ще се кажем не можем повече опитахме не става. А той иди от те искал да става така, не значи лошо нищо за него, забежка само обем разделиха е се най накрая.

Всичко се нареди, но още не ме минава, дали съм склонна от любов да простя не знам дали ще простя изневярата ужасно мразя това. Но и продължавам да го обичам, но на искам да се сдобрявяме мисля че ще го преодолея. Ви е как смятате? Какво ще ме посъветветвате ?

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

19 + seven =