Начало » Зодии » Хороскоп – 2 декември 2017

Хороскоп – 2 декември 2017

Овен
В стремежа си да се грижите за някого, поведението ви ще стане доста настойническо. Някой обаче наистина ще се нуждае от вашите съвети. Високата ви заетост може да стане причина за умора и да се откажете от някои планирани мероприятия.

Телец
Основно ще се занимавате с въпросите за подобряване на материалната база и подобряване на физическата форма. Много от вас ще се интересуват от иновации в областта на здравните практики.

Близнаци
Искрено ще се грижите за близките си. Основна тема за вашите грижи ще бъде подобряване благоустройството на дома и качеството на живот. Простудните заболявания ви дебнат, старайте се да запазите физическата си форма.

Рак
За много от вас животът става по-подреден, предвидим. Ще можете да осъществите планираното. Ще показвате толерантност и търпение към другите. Ще се стремите да разберете ситуацията и ще показвате съчувствие към чуждите проблеми.

Лъв
Заинтересовани сте от купуването на нещо голямо за подобряване на битовите условия, за удобство или за работа. Интересувате се от идеите на околните. Огорчение от нещо или някого. Възможно е да се наложи изясняване на отношения.

Дева
Необходимо е да се завърши отдавна започната работа.Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт, нестабилност на емоциите. Невеселото настроение, скептицизма, склонността към меланхолия ще направят обществото ви неприемливо (нежелано) за другите.

Везни
Ще бъдете обезпокоени от непредсказуемото поведение на някой от близкото обкръжение. Ще се намирате в състояние на смесени чувства. Нервност по повод загубата на контрол над ставащите събития ще е свойствено за вас.

Скорпион
Усърдно ще скривате своите чувства и намерения. Ще ви безпокоят проблеми с партньорството или делово сътрудничество. Това ще предизвика вашият дискомфорт. Настъпва период на недоверие.

Стрелец
Основната ви задача е постигане на добро материално равнище. Стремите се да придобиете независимост по отношение на работата, професията. Имате добър шанс да промените работното си място. Предстои среща с добър приятел. Възможно пътуване.

Козирог
По някакви ваши причини ще бъдете обхванати от ентусиазъм. Вашите интереси ще бъдат сведени до решаване на един въпрос. Предпочитате скритите отношения с някого. Трудности в общуването с близки хора.

Водолей
Трябва да разгледате внимателно линията на собственото си поведение. За мнозина днешните проблеми ще са поради недоверие към партньора ви. Не се стремете към разрив – това е грешна позиция.

Риби
Вероятно ще решавате проблемите на приятел/ка, съсед/ка, колега. Почти героично ще губите времето и енергията си, за да угодите на някой друг. Трябва още да обърнете внимание на най-близките ви хора в семейството, а и на себе си.

 
banner
banner
Budnavarna