10.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, октомври 28, 2024

ПП-ДБ с първи думи и „никаква промяна в плана“: Очакват решението от ГЕРБ

Най-четени

Още публикации

ПП-ДБ с първи думи след изборните резултати. Според екзитполовете ГЕРБ печели изборите, а от „Продължаваме промяната – Демократична България“ са втори.

„В момента излизаме с едно единствено послание: Благодарим на всички наши избиратели, на всички хора, които не си останаха вкъщи, на всички, които не останаха без надежда, че България не може да бъде променена. Благодарим. България и нейното бъдеще зависят от активните граждани“, каза Кирил Петков, съпредседател на ПП.

Благодаря на избирателите – благодаря, че ни дадоха повече сила, за да се преборим за по-добро здравеопазване, за по-високи доходи и по-добро образование. Антикорупционните закони са предпоставка за започване на каквито и да е разговори, допълни Асен Василев.

Избирателната активност е повишена, благодарим на всички български избиратели. Ние имаме план, по който работим, заяви Атанас Атанасов.

Първо трябва да попитате ГЕРБ какво ще правят след изборите. Те носят отговорността, не са казали, че са готови да тръгнат по „този“ план. Да видим те какво предлагат. Нищо не се е променило, съобщи Николай Денков.

„Въпреки умората и очакванията за по-ниска избирателна активност, нашите сънародници доказаха, че са отговорни и загрижени за България. Всеки един свободен глас е глас срещу тежестта на купения и контролиран вот“, написаха от пресцентъра на коалицията.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации