8.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 25, 2024

Възраждане закри предизборната си кампания във Варна с призив: На 27 октомври гласувайте за по-добро бъдеще

Най-четени

Още публикации

С развети знамена и шествие по центъра на Варна, партия „Възраждане“ закри предизборната си кампания в морската столица.
Десетки поеха шествие, под звуците на родолюбиви, възрожденски песни и със знамена, в 16:30 часа по централния пешеходен булевард в морския град.

В 17:00 се присъединиха към членове, симпатизанти и десетки варненци, които ги очакваха на шатрата до Слънчевия часовник на входа на Морската градина.

Народният представител и кандидат за такъв Коста Стоянов държа реч пред десетките граждани, на която каза: „Според последните социологически проучвания сме категорично втори, но нашата цел е да бъдем първи. Затова призовавам всички хора да излязат да гласуват! Колкото повече хора излязат да гласуват и колкото е по-висока избирателната активност, толкова е по-голям шансът – ние от „Възраждане“ да управляваме и нещата в България да се променят. Само чрез масово гласуване ще променим този корупционен модел на управление, повече от 35 години на нашата страна“.
„Заради това призовавам всеки – на 27-ми, в неделя – излезете, гласувайте с №12. Стига експерименти. Време е за възраждане!“, каза още Коста Стоянов.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации