17.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, октомври 24, 2024

Георги Недев: Гласувайте, за да имаме шанс да ускорим реализацията на проектите в район „Одесос“

Най-четени

Още публикации

Гласувайте в неделя, за да имаме шанс да ускорим реализацията на заложените проекти за ремонт на малките улички в район „Одесос“. Това призова Георги Недев, с три успешни мандата зад гърба си като кмет на района и кандидат за поста на настоящите избори. Сред основните му приоритети в програмата му за развитие на централната градска част е изграждането на нови тротоари на места, където в момента преминаването е почти невъзможно, особено за трудноподвижни граждани и родители с детски колички. „Има зони, в които като се отклониш от главния път, преминаването се превръща в борба за оцеляване. Тротоарите са невъзможни за ползване от трудноподвижни граждани и родители с детски колички, чиято единствена възможност е да се движат между преминаващи автомобили по пътното платно с риск за здравето и живота си. Спешно трябва да се вземат мерки в тази посока“, посочи Недев.

Той подчерта още, че през последните 11 месеца в района не са направени никакви подобрения, ако има някакви промени, те не са в добра посока, проблемите се множат, а решения за тях не се предлагат. Според него е много важно да се установи конкретна визия за развитие и възстановяване, и да се следва стриктно. От многобройните си срещи и разговори с граждани на „Одесос“, Недев е установил, че хората са недоволни от факта, че няма инициирани дейности за развитието на инфраструктурата в района. Проектите, целящи да се подобри качеството на живот на жителите и престоя на гостите в централната част на града, не се реализират, занемарено е почистването и сметоизвозването.

„Състояние на района в момента не е повод за гордост и това трябва да се промени! Знам решенията и мерките, които трябва да бъдат приложени“, подчерта Георги Недев и призова жителите на „Одесос“ за активност на вота в неделя, за да се възобнови добрия темп на работа в посока подобряване облика на централния варненски район.

На 27 октомври гласуваме за по-красив, подреден, чист и зелен район за Георги Недев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации