18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

Шокиращи видеа! Банда ученици пребиват, тормозят и обират беззащитни хора във Варна

Най-четени

Още публикации

Шокиращи видеа от Варна заляха мрежата последните часове. На клиповете се виждат група момчета как тормозят и бият възрастни хора в морската столица. Учениците крият лицата си с маски. Бандата сами заснемат побоищата, като на видеата се чува как се смеят. 

Схемата, по която атакуват е една и съща. Набелязват човек, възрастен или от малцинствените групи, след което го обграждат, като издебват човекът да е сам. След това започват да го заплашват и блъскат. На едно от видеата, заснети в морската градина, се вижда как събарят възрастен човек в тревата, след което започват да го ритат, без никаква причина. На друг клип пък атакуват мъж докато чака автобус и му нанасят няколко шамара, мъжът успява да се откъсне от групата и да се отдалечи. След което побойниците се поздравяват доволни един друг.

Хората коментират, че набезите на групата продължават повече от година, а районите като атакуват са в централната част или района около ЖП гара.

Видеата са публикувани анонимно. Човекът пише: 

Моля, администраторите да одобрят публикацията ми, защото е много притеснителна! Става въпрос за една банда деца от гр. Варна, които пребиват, тормозят и обират беззащитни хора по улиците, снимат с телефоните си и разпространяват из телеграм групи клипчетата и се гордеят с тях. Единия който е главен „главатар“ тази банда е въпросното дете на снимката набор 011, а другите все още не са установени. Правят се на скинари, скинхедс или каквито там се мислят и си избиват комплексите. Има много клипчета, но ще постна част да придобиете представа… Моля, полицията в град Варна да се сезира по въпроса.“

Видео може да вите ТУК

източник: Варна 24

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации