14 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

Прокуратурата влиза в „Биг Брадър“ заради шокиращи изказвания на Косара?

Най-четени

Още публикации

Напрежението в Къщата на „Биг Брадър“ достигна нови висоти, след като избухна конфликт между слабохарактерния Марио и устатата Косара. Оказа се, че Марио е сбъркал сериозно, като се препречи на пътя на Косара, която не се поколеба да го заплаши какво ще му се случи като излязат от шоуто.

Това, което наистина шокира зрителите, бяха разказите на Косара за насилието в семейството ѝ, което предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Зрителите са категорични че прокуратурата трябва да се самосезира. 

Ужасяващи разкрития и шокиращи заплахи

Зрителите останаха потресени, след като Косара разкри смразяваща история за брат си, който, по думите ѝ, е пребил свой подчинен с дъска с пирони, причинявайки му загуба на съзнание за 30 минути. Това дойде в отговор на скандалните твърдения на Марио, че съквартирантката Ванеса търси мъжко внимание в Къщата, което провокира гнева на Косара, след като той използва информация, която има именно от нея.  „Ако бях на мястото на Ванеса, щях да му избия зъбите“, коментира тя, преди да продължи с още по-сериозни заплахи към Марио.

Едно от най-шокиращите изказвания на Косара бе обещанието, че баща ѝ ще се разправи с Марио след напускането на Къщата: „Гарантирам ти, че като излезеш оттук, баща ми ще ти разбие зъбите.“

Зрителите искат намеса на прокуратурата

След тези разкрития, зрителите категорично настояват прокуратурата да се самосезира и да разследва семейството на Косара за насилието, описано от нея. Социалните мрежи се изпълниха с коментари, че такива действия не бива да бъдат толерирани и че потърпевшите трябва да подадат жалба срещу брат ѝ и баща ѝ.

Лични атаки и психични диагнози

Напрежението между Марио и Косара продължи да расте, след като тя засегна и лични теми, свързани с психичното му здраве. Косара не пропусна да спомене, че майката на Марио страда от шизофрения, като направи нелицеприятни коментари за наследствеността на заболяването. 

„На Марио му трябва специална помощ. Грозно е да се каже, но шизофренията е наследствена. Може би има нещо заложено в него и трябва да се консултира с психолог или психиатър преди да е станало късно. Той говори за жена и деца. Ужас, ще напълни улиците с ненормалници“, заяви тя, допълнително засилвайки напрежението.

Марио, който остана видимо разстроен от случващото се, сподели пред „Биг Брадър“, че се чувства спокоен в Къщата, но заплахите на Косара го притесняват. Той призна, че не се страхува от никого, освен от Господ, но сподели, че е бил заплашван не само вътре, но и извън шоуто. 

„Много момчета биват тормозени и от жени“, добави той, разкривайки емоционалното си състояние, пише „Блиц“.

Скандалът в „Биг Брадър“ очевидно ще продължи да бъде в центъра на вниманието, а реакциите на зрителите и коментарите в социалните мрежи не спират. Дали ще има последствия за Косара и семейството ѝ – предстои да разберем.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации