18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

ЦСКА-София връща Стойчо Младенов?

Най-четени

Още публикации

ЦСКА е изправен пред сериозна управленска криза, след като клубът е закотвен на 14-то място в класирането и изостава с цели 18 точки от Левски. Това е нещо невиждано в историята на „червените“, което е на път да доведе до радикални промени в ръководството. Очаква се да бъде уволнен един от директорите, като основният кандидат за отстраняване е спортният директор Филип Филипов. След серия от проблеми, включително забавена селекция и спорното назначение на Томислав Стипич, позицията му е под сериозна въпросителна. Главният скаут Иван Славов също е в риск, тъй като досега не е успял да привлече достатъчно качествени играчи.

За позицията на спортен директор се разглеждат две значими фигури от историята на ЦСКА – Стойчо Младенов и Лъчезар Танев. Младенов вече се е отказал от треньорската кариера и има опит като оперативен директор, а Танев е виден мениджър, който също е бил свързван с ръководни роли в клуба. В същото време, за поста на главен скаут фаворит е Методи Томанов, който има значителен опит от успешния си период в Лудогорец и вече е работил с Младенов в началото на века.

Тези промени се очаква да бъдат обсъдени на спешна сбирка през седмицата, като целта е да се намери решение за излизане от текущата криза.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации