12.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 22, 2024

Нора Недкова: „Биг Брадър“ е петно за цял живот

Най-четени

Още публикации

Плеймейтката е на 25, когато прекрачва прага на Къщата, където я очаква най-омразният съквартирант за всички сезони на Големия брат – Вальо Кулагин. „Не бях много сигурна дали искам да вляза в къщата. всички се опитваха да ме разубедят, но това, което ме изкуши беше славата, която придобиваш с участието. Отидох абсолютно неподготвена, за това което ме очаква“, казва в интервю Недкова. Повечето влизат с някаква стратегия и маска, която искат да демонстрират, смята още тя.

„Аз просто се забавлявах и не знаех, че хората не са това, което са в действителност. Смятам, че ти остава едно голямо петно за цял живот, защото играеш образа, който продуцентите искат да покажат от теб. Там и най-чистият човек да отиде, ще излезе мръсен“, категорична е варненката.

Блондинката е получавала оферти и за други риалити шоута, които тактично подминава. „Звънели са ми за доста неща, но винаги клонят в тази насока. Участвам ли, означава, че съм съгласна с тяхното мнение, а аз не съм“, казва Нора. Но ако й се обадят от „Денсинг старс“, би се съгласила, защото е била професионална танцьорка.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации