19.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 22, 2024

Костадин Костадинов: „Възраждане“ ще осветли всички чуждестранни агенти, които се опитват да управляват задкулисно българското общество

Най-четени

Още публикации

Новите народни представители от „Възраждане“, които ще бъдат избрани на 27 октомври от българските граждани имат да свършат много работа, защото оставиха важни, незавършени законопроекти. Пример е законопроектът, който „Възраждане“ внесе за регистрация на чуждестранните агенти и с който се цели да се осветли дейността на най-различни неправителствени организации, които са си поставили за цел да управляват задкулисно българското общество.” Това каза пред медии председателят на „Възраждане“ и водач на листата в 3 МИР – Варна Костадин Костадинов. Той добави, че тези неправителствени организации работят активно върху промиването на мозъците на българските деца, през системата на българското образование.

„Това е първото нещо, което според мен трябва да се направи, защото е повече от очевидно, че има много сериозен проблем. България е завладяна държава, на всяко едно ниво и ако искаме да я освободим трябва да започнем с осветляване на всички агенти на чужди държави в българските държавни структури и в неправителствения сектор“, каза още Костадин Костадинов. 

“Възраждане” е с номер 12 в бюлетината! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации