12.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 22, 2024

Слави Трифонов: „Коалиция с Пеевски никога!“

Най-четени

Още публикации

„В ексклузивно интервю за Мартин Карбовски Слави Трифонов заяви, че ИТН никога няма да участва в коалиция с Новото начало на Делян Пеевски. Той повтори това четири пъти“, пише „Гласове.бг“.

С кого ще правят тогава коалиция за съставяне на правителство Бойко Борисов и Делян Пеевски?! 

„Величие“ няма да влезе в тази ципия и затова ще бъде мачкана на макс на вота в неделя и резултатът й може да разочарова някои активисти на партията. 

Атанас Зафиров ще го изгонят с камъни русофилите от „Позитано“ 20, ако клекне на Пеевски и Борисов с „Няма бастиони в политиката“. 

МЕЧ – даже и да влязат в парламента при очакваната ниска избирателна активност няма да се усучат – не само Радостин Василев и бивши началници на председателя на ДАНС знаят защо. 

„Възраждане“ – по никакъв начин, ще си загубят не само подкрепата от руснаците, но много по-важно е, че ще ги отсвирят босове, а Костадин Костадинов има респект от тях. 

ПП – как точно ще стане Кирил Петков и Асен Василев да се набутат в сглобка „още повече от същото“. Ако ДБ се наведе след „мазното турско кафе и в скута“ на Пеевски, приключва.

„Алианс за права и свободи“ – враговете на Пеевски ще злорадстват за Пировата победа.

След Пировата победа може да се зададе бунт. Игнорът със смазващо ниската избирателна активност може да премине първо в Протест и след това в бунт, който може да прерасне в Революция.

Скандално ниската избирателна активност на кметските вотове в „Приморски“ и „Одесос“ във Варна на 20-и октомври е Знак – може да няма дори 2 000 000 избирателна активност на 27-и октомври на парламентарния вот. 

Някои изборджии очакваха избирателната активност във Варна да даде знак за протестен вот срещу статуквото на парламентарните избори, тоест ГЕРБ, не стана, знакът е Игнор на всички, включително и на ПП-ДБ.

Затова Слави Трифонов дава знак за Протест, бунт и нещо повече този път – без ИТН няма как да има правителство, даже и само с ИТН не става, но лидерът на партията очаква да яхне вълната на Революцията като през зимата на 1997 г. 

Ако Игнорът премине в Протест в зимата на новото недоволство, въпреки че няма икономическа криза, но властта на Мафията идва в повече, статуквото ще бъде пометено – това е играта с „Величие“, ИТН и МЕЧ, колкото и на Борисов и Пеевски да им се струва, че няма как „тихият протест“ с игнорирането да прерасне в протестна вълна, която да ги извади от Играта.

Слави Трифонов пак „надушва, че е от една порода“ с новите протестъри – няма Орлин Алексиев, няма Делян Пеевски, няма Бойко Борисов.

източник: bgsniper.com

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации