9.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

Създаването на хипер кола в родопско село е фалшива новина за всеки с завършен осми клас. Но не и за Бтв

Най-четени

Още публикации

От Фейсбук профила на Борис Марков

Създаването на хипер кола в родопско село е фалшива новина. Безумно фалшива за всеки с завършен осми клас. Но не и за Бтв. Новината беше в рекламите, във всичките емисии новини, от сутринта до вечерта, също и в сутрешния блок. Гледали са я всички редактори, прочели са я всички дежурни водещи за конкретната седмица и на никой, на абсолютно никой не му мина идеята, че е невъзможно да се построи такава кола, в Родопите,  без финансиране, без нищо?!?

Репортери на място имаха, с оператор, който се предполага, че е малко или много техническо лице. Или поне да не е слабоумен. На никой не му прави впечатление чутовната глупост, която рекламират и през сайтовете си.

Е как вярваш за останалите новини? Как Бтв участва иначе в потискането на фалшиви новини, а пуска умишлено такава, за която знае, че ще се хареса на аудиторията?! Ей така, да нахраним овцете за малко самочувствие ли?!

Днес, инструктирали Цънцарова малко да подскочи малко на пикльо от “Промяната”,  който никой няма да помни след година две, че е съществувал политически. Ей така, за кумова срама и като равносметка, че осрахте телевизията ИЗЦЯЛО.

Бтв е толкова зле, че само липсата на четвърта телевизия не ги фалира окончателно. Появи ли се още една, сгъване на шатрата и кой от къде е.

***

След успешното представяне на хипер автомобила от Родопите, нов успех за Бтв!

Обявиха кастинг за новия сезон на “Ергенът”, където красавици ще се борят за сърцето на известен нигерийски принц, който от 20 години си търси жена с имейли и не успява, въпреки състоянието си от 65 милиона.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации