3.6 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

Смартфон, парфюм, инструменти, телевизор, компютър… Ето какво се краде във Варненско

Най-четени

Още публикации

Вчера, варненка съобщила в полицията за извършена кражба на мобилен телефон, 2 броя гидорета и винтоверт от собствения й лек автомобил, който бил спрян на неохраняем паркинг в жк „Владислав Варненчик“. След незабавно проведени оперативно-издирвателни действия служителите на реда разкрили авторите на престъпното посегателство – двама мъже от същия град, известни на МВР. Инкриминираните вещи също са намерени и иззети. Извършителите са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Трето РУ.

Сигнал, за извършена кражба преди дни, постъпил и в Първо РУ. Управител на магазин за козметика съобщил, че от търговския обект е взет скъп, марков парфюм. Полицейските служители реагирали незабавно и съвсем скоро разкрили и задържали извършителя – криминално проявеният и осъждан, жител на Девня. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата, съобщават от пресслужбата на ОДМВР – Варна.

Рецидивист, жител на Обзор, на 37 г. е престоял в ареста на Първо РУ за денонощие, след като бил установен и задържан, като извършител на домова кражба. Мъжът проникнал в незаключено партерно помещение, от което откраднал акумулаторни винтоверт и ъглошлайф машини, заедно с куфар с други дребни инструменти. Срещу осъждания вече мъж е образувано досъдебно производство.

Двама гастрольори 19 и 30 – годишни били задържани от криминалистите на Пето РУ след извършени от тях – в екип, две кражби от различни адреси, като от първия са отнели телевизор, а от втория компютър за контрол на съня. За извършеното от тях са образувани досъдебни производства, като материалите са докладвани на прокуратурата.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации