3.6 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

На Запад социализмът отдавна еволюира и от класов бе превърнат в расов

Най-четени

Още публикации

Да обещае поголовно раздаване на уж „заеми“, които както предишни такива ще се опростят почти веднага, за 1 милион чернокожи мъже. Въпросната кампания получи особено отразяване и реклама по местните, щатски медии тъкмо в „суинг“ щатите, където тези гласове ще ѝ бъдат жизнено важни и цял един щат може да бъде обърнат за няколко хиляди гласа.

Айде, у нас купуването на гласове с държавна пара все още поне не е расово и етнически детерминирано. Можем да се „похвалим“ с напълно егалитарно купуване – който иска да заповяда, от всички раси и етноси, на́ ти 100 лв да пуснеш. На Запад левите са по-напред, гласовете пак се купуват с държавните пари от данъците на всички, ама вече се прилага и чистата, модерна доза расизъм за това чии конкретно гласове се търсят. Социализмът там отдавна еволюира и от класов бе превърнат в расов.

Черен мъж от суинг щат си? Фърли за Камала, тя ви обещава една торба с пари от федералния бюджет, която после ще ви бъде опростена. Споко, Джо, Хавиер и Ли плащат.

Мароканец, живеещ в Брюксел си? Гласувай за кмета-социалист, ти и семейството ти ще бъдете оставени да живеете безплатно в общинското жилище. Споко, Пиер и неговото семейство плащат.

Друго си е в страните, в които прогресивните, градски сили отдавна са спечелили, а не като при нас, все мафията да ги сваля от власт…

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации