3.6 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

„Величие“ отново ще е „изненадата“ със силна кампания и заради позицията на Ивелин Михайлов, че ще бъде твърда опозиция

Най-четени

Още публикации

„Величие“ отново ще е „изненадата“ на изборите за социологическите агенции със силна предизборна кампания и заради позицията на Ивелин Михайлов, че партията ще бъде твърда опозиция.

„Медиана“ пак дава 0.7% на „Величие“, „Галъп“ – 3.2%, но според австрийска агенция партията има 7.8% твърд електорат, а ако разшири периферията с вълна преди вота може да има 9-10%.

Както написахме, агенциите ще трябва да умножават х2 или х3 данните за 3.2%, ако не искат отново да бъдат „изненадани“.

„Величие“ напира за два мандати във Варна, дърпа вот от „Алианса“и ПП-ДБ с опитни лидери на изборджийски мрежи.

Ивелин Михайлов направи много силна среща на 9-и октомври в морската столица в препълнената зала на „Двете кули“ и „Величие“ ще има висок резултат в 3-и МИР-Варна.

„Величие“ ще има два депутатски мандати и в Бургас, където водач на кандидат-депутатската листа е д-р Любиша Блажевски, който разполага с мажоритарен вот, който доказа със 700 преференции на изборите на 9-и юни.

Партията може да направи пробив и в Благоевград, където водач на листата е проф. Юлиана Матеева, която води и във Варна.

Според изборджии високи резултати „Величие“ ще получи във Велико Търново, Плевен, където водач на листата е Ивелин Михайлов, както и в Добрич, където води Цветан Панайотов, бивш шеф на ДАНС-Варна.

„Величие“ ще води битка за депутатски мандати в София и Пловдив, а в Русе, Смолян и Стара Загора пак може да „изненада“ агенциите.

Най-голям бонус вот обаче „Величие“ получава от позицията на лидера на партията Ивелин Михайлов, че тя ще бъде твърда опозиция, с което явно иска да вдигне протестна вълна срещу статуквото.

„Величие“ ще има силен вот и в чужбина, където според изборджии ще получи 20 000 гласа и може да бъде втора политическа сила. Ако това се потвърди, партията може да има 25-28 депутати.

източник: bgsniper.com

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации