5.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

Извънредно! 30 души са арестувани, трима от тях са обявени за общодържавно издирване

Най-четени

Още публикации

Специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпления против политическите права на гражданите и битовата престъпност се провежда днес, 16 ноември, на територията на ОДМВР Варна, съобщиха от полицията.

В 11:00 часа Драгостин Тодоров, началник сектор в отдел „Охранителна полиция“, изнесе следните данни: „ Полицейската акция, свързана с предотвратяване и пресичане на нарушения с изборното законодателство и битовата престъпност, стартира снощи 00:00 часа, като в нея участват колегите от „Охранителна полиция“, „Икономическа полиция“ и „Криминална полиция“.

За момента са проверени 621 човека, 455 моторни превозни средства, образувани са 13 досъдебни производства, 5 бързи полицейски производства, задържани са 30 човека, като три от тях са обявени за общодържавно издирване, съставени са 34 предупредителни протокола.

В хода на специализираната операция са проверени търговски обекти, заложни къщи, места, за които има оперативна информация, разкрита е и кражба на лек автомобил.

Действията на колегите от ОДМВР Варна продължават и към настоящия момент“, допълни Тодоров.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации