9.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, октомври 14, 2024

Ютюбъри като MrBeast се насочват към Холивуд

Най-четени

Още публикации

Пет милиона долара бяха предложени на участниците в Beast Games, ново шоу игра, създадено за Prime Video, стрийминг услугата на Amazon. Вместо това някои участници получиха физически наранявания, емоционален стрес и сексуален тормоз, се казва в жалба, подадена в съд в Лос Анджелис на 16 септември. Amazon и създателят на шоуто Джими Доландсън – 26-годишен ютюбър, известен като MrBeast, не са коментират иска. Но фиаското увери някои холивудски ръководители, че няма защо да се страхуват от новаците в социалните мрежи.

Трябва ли да са толкова уверени? На пръв поглед звездите от социалните мрежи се затрудняват да пробият в традиционните медии. MrBeast, който управлява най-големия канал в YouTube с 317 млн. последователи, не е единственият, който не успява. 12-годишният ютюбър Райън Каджи, миналия месец пусна пълнометражен филм, който се провали в кината. Риалити шоуто на Disney за TikTok династията Дамелио беше прекратено през юни. Телевизионни водещи като Тъкър Карлсън, който прави шоу за X, навлязоха в социалните мрежи едва след като бяха изоставени от мейнстрийм медиите.

Конкуренция

Но в битката за зрители и рекламни долари аматьорите все по-често побеждават професионалистите в собствената им игра.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации