18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

Ивон Рей разкри бройката си и смая всички в Къщата

Най-четени

Още публикации

Сред най-пикантната информация, която блондинката от Монако сподели със съквартирантите към момента е бройката на мъжете, с които е спала. Това се случи по време на игра с бутилка и задаване на неудобни въпроси. Никой от присъстващите на пикантния разговор обаче не очакваше дръзкото изказване на 49-годишната дама. „Плюс с оргиите, значи…“, замисли се Рей и започна да брои на пръсти, което предположи, че няма да са много, но това не се оказа така.

„Започнала съм от 12-годишна възраст, сега съм на 49… 1820 мъже. Сериозно!“, избухна с признанието си тя. След което обаче поясни, че бройката не е свързана с упражняване на най-древната професия. „Не е толкова поради някаква друга работа, да не си помислите, моля ви се! Просто удолоствие!“, отсече българката, която е живяла една съществена част от живота си в Монте Карло. Очевидно отговора й обаче беше по-скоро майтап, отколкото самата истина. Това обаче не попречи на зрителите да се смаят. Някои започнаха да я сравняват с Мито Пищова, който от години е ненадминат в бройката си на жени, с които е бил. „Митьо Пищова – 3200; 2. Ивоне 1820“, консаттираха в коментари някои, а други пък вкараха и рапърът Пъф Деди, който би харесал това.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации