9.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, октомври 14, 2024

Четирима израелски войници бяха убити и повече от 50 ранени от дрон на Хизбула при една от най-кървавите атаки срещу Израел

Най-четени

Още публикации

Четирима израелски войници бяха убити и повече от 50 бяха ранени при нападение с дрон на Хизбула срещу армейска база в централен северен Израел, според първите реагиращи лица и израелската армия. Инцидентът е една от най-кървавите атаки срещу Израел от началото на войната миналия октомври. Израелските отбранителни сили (IDF) съобщиха, че безпилотен летателен апарат или UAV, изстрелян от Хизбула, е ударил армейска база в близост до Бинямина, град северно от Тел Авив, който се намира на около 40 мили от границата с Ливан. В допълнение към четиримата убити войници, седем войници са получили тежки наранявания, каза IDF. Според израелската служба за спешна помощ Маген Давид Адом общо 61 души са били ранени при атаката. Новината идва, след като Хизбула заяви в неделя, че е изстреляла рояк атакуващи дронове по израелски пехотен тренировъчен лагер в Бинямина.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации